FLVARIA-PACK NV

Contactgegevens FLVARIA-PACK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVARIA-PACK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVARIA-PACK NV

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 114 3012 Leuven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-30-13-01 32-16-30-13-01

Fax (fax): 32-16-30-13-02 32-16-30-13-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVARIA-PACK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVARIA-PACK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVARIA-PACK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVARIA-PACK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVARIA-PACK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVARIA-PACK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVARIA-PACK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVARIA-PACK NV
Products information FLVARIA-PACK NV

BTW identificatienummer (tax): BE06175659179
Ondernemingsnummer: 8105682373
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLVARIA-PACK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - packaging

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVARIA-PACK NV
(Get full report from official database of BE for FLVARIA-PACK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVARIA-PACK NV
Addition kinds of activities for FLVARIA-PACK NV

097101. Speldiensten | Game services
22579900. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
23210202. Sport shirts, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Sport shirts, men's and boys': from purchased materials
44499901. Lake (vracht) vervoer, behalve op de grote meren | Lake (freight) transportation, except on the great lakes
51490102. Margarine | Margarine
76990303. Tank- en ketelreiniging | Tank and boiler cleaning service
80939901. Biofeedback centrum | Biofeedback center
86219905. Ingenieursvereniging | Engineering association

Werken bij FLVARIA-PACK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVARIA-PACK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVARIA-PACK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVARIA-PACK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

  • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: DE PIRAMIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

Zoek naar antwoorden van FLVARIA-PACK NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVARIA-PACK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVARIA-PACK NV. Laat een reactie achter voor FLVARIA-PACK NV. FLVARIA-PACK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVARIA-PACK NV. Leave a respond for FLVARIA-PACK NV. FLVARIA-PACK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVARIA-PACK NV op de google maps. Adres en contacten FLVARIA-PACK NV
Location of FLVARIA-PACK NV on the google maps. Address and contacts of FLVARIA-PACK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVARIA-PACK NV FLVARIA-PACK NV: PERDAENS | ARTEVELDEHOGESCHOOL | HERMAN BOOGERS | MICHEL CHALET | Sichem V

Other related companies as FLVARIA-PACK NV: PERDAENS | ARTEVELDEHOGESCHOOL | HERMAN BOOGERS | MICHEL CHALET | Sichem V

FLVARIA-PACK NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVARIA-PACK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06175659179. Het bedrijf FLVARIA-PACK NV bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 114 3012 Leuven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plastics - packaging. Producten gemaakt in FLVARIA-PACK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVARIA-PACK NV is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVARIA-PACK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVARIA-PACK NV, openstaande posities, locatie van FLVARIA-PACK NV op de kaart.

FLVARIA-PACK NV is a company, that was registered 2013 in Leuven region, Belgium. Full name of company is FLVARIA-PACK NV, company assigned to the tax number BE06175659179. The company FLVARIA-PACK NV is located at the address: Aarschotsesteenweg 114 3012 Leuven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plastics - packaging. Products created in FLVARIA-PACK NV were not found.
The main activity of FLVARIA-PACK NV is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVARIA-PACK NV is not available. You also can look at reviews of FLVARIA-PACK NV, open positions, location of FLVARIA-PACK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVARIA-PACK NV, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVARIA-PACK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVARIA-PACK NV, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVARIA-PACK NV, employees, financial statistics.