ARTEVELDEHOGESCHOOL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ARTEVELDEHOGESCHOOL
Private companiesOil and Gas Extraction • ARTEVELDEHOGESCHOOL

Contactgegevens ARTEVELDEHOGESCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTEVELDEHOGESCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTEVELDEHOGESCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEUWSTRAAT 1; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92657330 (+32-92657330) 92657330 (+32-92657330)

Fax (fax): +32 (71) 700-62-73 +32 (71) 700-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTEVELDEHOGESCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTEVELDEHOGESCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTEVELDEHOGESCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTEVELDEHOGESCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTEVELDEHOGESCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTEVELDEHOGESCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTEVELDEHOGESCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTEVELDEHOGESCHOOL
Products information ARTEVELDEHOGESCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE06973815917
Ondernemingsnummer: 9828887939
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types d'Enseignement: P茅dagogie. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTEVELDEHOGESCHOOL
(Get full report from official database of BE for ARTEVELDEHOGESCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTEVELDEHOGESCHOOL
Addition kinds of activities for ARTEVELDEHOGESCHOOL

7221. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
202399. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
30690102. Bollen, rubber: voor verstuivers, spuiten, medicijndruppels | Bulbs, rubber: for atomizers, syringes, medicine droppers
38450118. Apparatuur voor ademhalingsanalyse, electromedical | Respiratory analysis equipment, electromedical
45819902. Luchthaven controle toren operatie, behalve de overheid | Airport control tower operation, except government
61119907. Synthetische brandstoffen bedrijf | Synthetic fuels corporation
86610131. moskeeën | Mosques

Werken bij ARTEVELDEHOGESCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTEVELDEHOGESCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTEVELDEHOGESCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTEVELDEHOGESCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Computer Recruitment Services - Social Intranet Manager (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK377: Social Intranet manager: Banking, Brussels     Role Interesting role involves owning and managing the bank's knowledge and collaboration platform / social intranet (navigation, best practices, authoring etc.)  Manage the end-user support model for the employee collaboration platform. Be the main contact point for the platform towards employees. Escalate and resolve issues promptly by liaising with both stakeholders and IT.  Take care of the evolution of the platform. Identify opportunities to improve the platform based on qualitative and quantitative feedback. Manage change requests to drive continuous improvement. Draw on business needs to improve user experience.  Communicate actively with all main stakeholders, ambassadors and user groups throughout the full adoption cycle. Enable employees to find relevant training, support and onboarding resources. Coach business leaders, community managers and end-users to activate business adoption of our employee collaboration platform.  Provide expert advice on how users can achieve their goals through the channel you own. Help users finetune the scope and business purpose for their community. Map existing business processes and content in close partnership with the business owner.  Monitor site analytics and report on key performance indicators to Senior management and other stakeholders.  Contribute alongside the business and IT stakeholders on the evolution of the bank's digital workplace eco-system.   Skills Proven skills in project management and ability to prioritise competing interests while driving towards overall success Ability to understand the way employees work and shape solutions which fit their needs Knowledge of the Jive platform and Office 365 Familiarity with content management systems is a plus Thinks 'outside the box' and is able to find solutions to meet business needs   Soft skills Naturally collaborative person who listens and invests in others to achieve common goals. You love to challenge the status quo and are eager to propose creative solutions to problems. Excellent interpersonal communication skills both orally and in writing. Fast learner, high level of autonomy with the ability and experience to work on own initiative and take decisions. Good organisational skills and ability to manage own time effectively. Stress resistant and flexible to accommodate changing priorities. Team spirit, searching for end to end view by leveraging others views to come with most adequate solutions. You have the ability to prioritize effectively in a multitasking environment and manage conflicting demands. A hands-on mentality and willingness to make it happen   Details  You must be an EU national to be considered for this role  Reference: Nk377 Location: Brussels Rate: 500-525 euros per day Duration:6 months Start date: ASAP Language: English   

Zoek naar antwoorden van ARTEVELDEHOGESCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of ARTEVELDEHOGESCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTEVELDEHOGESCHOOL. Laat een reactie achter voor ARTEVELDEHOGESCHOOL. ARTEVELDEHOGESCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTEVELDEHOGESCHOOL. Leave a respond for ARTEVELDEHOGESCHOOL. ARTEVELDEHOGESCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTEVELDEHOGESCHOOL op de google maps. Adres en contacten ARTEVELDEHOGESCHOOL
Location of ARTEVELDEHOGESCHOOL on the google maps. Address and contacts of ARTEVELDEHOGESCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTEVELDEHOGESCHOOL ARTEVELDEHOGESCHOOL: OMNIDAIM | Artisan Quincaillier a un Visage (L') | ALLADIN RECORDING STUDIO | PNEU VANHAMME SA | LA MAISON DU COUSCOUS

Other related companies as ARTEVELDEHOGESCHOOL: OMNIDAIM | Artisan Quincaillier a un Visage (L') | ALLADIN RECORDING STUDIO | PNEU VANHAMME SA | LA MAISON DU COUSCOUS

ARTEVELDEHOGESCHOOL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARTEVELDEHOGESCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06973815917. Het bedrijf ARTEVELDEHOGESCHOOL bevindt zich op het adres: LEEUWSTRAAT 1; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 566,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: P茅dagogie. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
De hoofdactiviteit van ARTEVELDEHOGESCHOOL is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTEVELDEHOGESCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTEVELDEHOGESCHOOL, openstaande posities, locatie van ARTEVELDEHOGESCHOOL op de kaart.

ARTEVELDEHOGESCHOOL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARTEVELDEHOGESCHOOL, company assigned to the tax number BE06973815917. The company ARTEVELDEHOGESCHOOL is located at the address: LEEUWSTRAAT 1; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 566,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: P茅dagogie. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
The main activity of ARTEVELDEHOGESCHOOL is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTEVELDEHOGESCHOOL is not available. You also can look at reviews of ARTEVELDEHOGESCHOOL, open positions, location of ARTEVELDEHOGESCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTEVELDEHOGESCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTEVELDEHOGESCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTEVELDEHOGESCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTEVELDEHOGESCHOOL, employees, financial statistics.