TEAMWORK ACADEMY CONSULTING

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • TEAMWORK ACADEMY CONSULTING
Private companiesMiscellaneous Retail • TEAMWORK ACADEMY CONSULTING

Contactgegevens TEAMWORK ACADEMY CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEAMWORK ACADEMY CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEAMWORK ACADEMY CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Donveau 10-1; 5620; Florennes, België

Telefoon (phone): 071 61 58 51; 0495 61 10 74 (+32-071 61 58 51; 0495 61 10 74) 071 61 58 51; 0495 61 10 74 (+32-071 61 58 51; 0495 61 10 74)

Fax (fax): +32 (87) 865-80-71 +32 (87) 865-80-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEAMWORK ACADEMY CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEAMWORK ACADEMY CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEAMWORK ACADEMY CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEAMWORK ACADEMY CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEAMWORK ACADEMY CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEAMWORK ACADEMY CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEAMWORK ACADEMY CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEAMWORK ACADEMY CONSULTING
Products information TEAMWORK ACADEMY CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE02117858886
Ondernemingsnummer: 2002227783
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in TEAMWORK ACADEMY CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Security consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEAMWORK ACADEMY CONSULTING
(Get full report from official database of BE for TEAMWORK ACADEMY CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEAMWORK ACADEMY CONSULTING
Addition kinds of activities for TEAMWORK ACADEMY CONSULTING

274100. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
511100. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
552100. Gebruikte autodealers | Used car dealers
20220103. Spreads, kaas | Spreads, cheese
25420207. Garment rekken, behalve hout | Garment racks, except wood
36479901. Vliegtuig verlichting fixtures | Aircraft lighting fixtures
38250325. stroboscopen | Stroboscopes
39310119. Pijpen, orgaan | Pipes, organ
51910105. Kalk, landbouw | Lime, agricultural
63710101. Pensioenfondsen | Pension funds

Werken bij TEAMWORK ACADEMY CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEAMWORK ACADEMY CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEAMWORK ACADEMY CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEAMWORK ACADEMY CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Halle zijn we dringend op zoek naar winkelbediendes. Job bestaat uit het aanvullen van rekken, kassebeheer, het vullen van rekken etc...

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

  • Technicus - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technieker - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC Installatie van verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC in appartementen en woningen Werven regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van TEAMWORK ACADEMY CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of TEAMWORK ACADEMY CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEAMWORK ACADEMY CONSULTING. Laat een reactie achter voor TEAMWORK ACADEMY CONSULTING. TEAMWORK ACADEMY CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEAMWORK ACADEMY CONSULTING. Leave a respond for TEAMWORK ACADEMY CONSULTING. TEAMWORK ACADEMY CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEAMWORK ACADEMY CONSULTING op de google maps. Adres en contacten TEAMWORK ACADEMY CONSULTING
Location of TEAMWORK ACADEMY CONSULTING on the google maps. Address and contacts of TEAMWORK ACADEMY CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come TEAMWORK ACADEMY CONSULTING TEAMWORK ACADEMY CONSULTING: DANNY VERMEULEN | Verjans NV | Externe dienst prev en bescherming Inter Medicale | DE BLOKKENDOOS | ALAIN VAN DER HEYDEN

Other related companies as TEAMWORK ACADEMY CONSULTING: DANNY VERMEULEN | Verjans NV | Externe dienst prev en bescherming Inter Medicale | DE BLOKKENDOOS | ALAIN VAN DER HEYDEN

TEAMWORK ACADEMY CONSULTING is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEAMWORK ACADEMY CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02117858886. Het bedrijf TEAMWORK ACADEMY CONSULTING bevindt zich op het adres: Rue Donveau 10-1; 5620; Florennes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Security consultants. Producten gemaakt in TEAMWORK ACADEMY CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEAMWORK ACADEMY CONSULTING is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEAMWORK ACADEMY CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEAMWORK ACADEMY CONSULTING, openstaande posities, locatie van TEAMWORK ACADEMY CONSULTING op de kaart.

TEAMWORK ACADEMY CONSULTING is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEAMWORK ACADEMY CONSULTING, company assigned to the tax number BE02117858886. The company TEAMWORK ACADEMY CONSULTING is located at the address: Rue Donveau 10-1; 5620; Florennes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Security consultants. Products created in TEAMWORK ACADEMY CONSULTING were not found.
The main activity of TEAMWORK ACADEMY CONSULTING is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TEAMWORK ACADEMY CONSULTING is not available. You also can look at reviews of TEAMWORK ACADEMY CONSULTING, open positions, location of TEAMWORK ACADEMY CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEAMWORK ACADEMY CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEAMWORK ACADEMY CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEAMWORK ACADEMY CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEAMWORK ACADEMY CONSULTING, employees, financial statistics.