DANNY VERMEULEN

Contactgegevens DANNY VERMEULEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANNY VERMEULEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANNY VERMEULEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HOLLOGNE 54; 4300; WAREMME, België

Telefoon (phone): 19325120 (+32-19325120) 19325120 (+32-19325120)

Fax (fax): +32 (53) 542-24-57 +32 (53) 542-24-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANNY VERMEULEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANNY VERMEULEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANNY VERMEULEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANNY VERMEULEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANNY VERMEULEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANNY VERMEULEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANNY VERMEULEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANNY VERMEULEN
Products information DANNY VERMEULEN

BTW identificatienummer (tax): BE05454132080
Ondernemingsnummer: 7161132812
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DANNY VERMEULEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANNY VERMEULEN
(Get full report from official database of BE for DANNY VERMEULEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANNY VERMEULEN
Addition kinds of activities for DANNY VERMEULEN

24991502. Hubs, hout | Hubs, wood
27119900. Kranten, nec | Newspapers, nec
32950000. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
35239903. Bodem bemonsteringsmachines | Soil sampling machines
51470000. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
73239901. Commercieel (Mercantile) Credit Reporting Bureau | Commercial (mercantile) credit reporting bureau

Werken bij DANNY VERMEULEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANNY VERMEULEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANNY VERMEULEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANNY VERMEULEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Studentenjob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst student

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van DANNY VERMEULEN in sociale netwerken
Look for responds of DANNY VERMEULEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANNY VERMEULEN. Laat een reactie achter voor DANNY VERMEULEN. DANNY VERMEULEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANNY VERMEULEN. Leave a respond for DANNY VERMEULEN. DANNY VERMEULEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANNY VERMEULEN op de google maps. Adres en contacten DANNY VERMEULEN
Location of DANNY VERMEULEN on the google maps. Address and contacts of DANNY VERMEULEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DANNY VERMEULEN DANNY VERMEULEN: DA Druk B.V.B.A. | THIJS ERIC | MEES ANTOON & ZONEN | Instrumentation Laboratory (Belgium) NV | GEORGES BRIERS

Other related companies as DANNY VERMEULEN: DA Druk B.V.B.A. | THIJS ERIC | MEES ANTOON & ZONEN | Instrumentation Laboratory (Belgium) NV | GEORGES BRIERS

DANNY VERMEULEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANNY VERMEULEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05454132080. Het bedrijf DANNY VERMEULEN bevindt zich op het adres: RUE DE HOLLOGNE 54; 4300; WAREMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in DANNY VERMEULEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANNY VERMEULEN is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANNY VERMEULEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANNY VERMEULEN, openstaande posities, locatie van DANNY VERMEULEN op de kaart.

DANNY VERMEULEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANNY VERMEULEN, company assigned to the tax number BE05454132080. The company DANNY VERMEULEN is located at the address: RUE DE HOLLOGNE 54; 4300; WAREMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Binnenhuisarchitecten; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in DANNY VERMEULEN were not found.
The main activity of DANNY VERMEULEN is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DANNY VERMEULEN is not available. You also can look at reviews of DANNY VERMEULEN, open positions, location of DANNY VERMEULEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANNY VERMEULEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANNY VERMEULEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANNY VERMEULEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANNY VERMEULEN, employees, financial statistics.