SOCIAAL BUREAU

Contactgegevens SOCIAAL BUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIAAL BUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIAAL BUREAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE-VESTINGSSTRAAT 15; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56220261 (+32-56220261) 56220261 (+32-56220261)

Fax (fax): +32 (83) 745-41-15 +32 (83) 745-41-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIAAL BUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIAAL BUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIAAL BUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIAAL BUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIAAL BUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIAAL BUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIAAL BUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIAAL BUREAU
Products information SOCIAAL BUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE03738067626
Ondernemingsnummer: 5401123046
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in SOCIAAL BUREAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secrétariats sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIAAL BUREAU
(Get full report from official database of BE for SOCIAAL BUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIAAL BUREAU
Addition kinds of activities for SOCIAAL BUREAU

806299. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec
02140203. Schapenverhoging boerderij | Sheep raising farm
20450113. Zelfstijgende bloem: van gekochte bloem | Self-rising flour: from purchased flour
29110501. Asfalt of asfaltmaterialen, vervaardigd in raffinaderijen | Asphalt or asphaltic materials, made in refineries
36290102. Elektrochemische generatoren (brandstofcellen) | Electrochemical generators (fuel cells)
38450200. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
59630206. Lunchwagon | Lunch wagon
73130100. Elektronische media reclame vertegenwoordigers | Electronic media advertising representatives
92210101. Bureau van strafrechtelijk onderzoek, regering | Bureau of criminal investigation, government

Werken bij SOCIAAL BUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIAAL BUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIAAL BUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIAAL BUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • 4 Toolmaker mold maintenance & shuttling M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het onderhouden, herstellen en optimaliseren van matrijzen om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdelingen in België en Europa. - Je onderhoudt en zorgt voor de revisie van matrijzen na productie. - Dit betekent dat je instaat voor het onderhouden, demonteren en repareren van matrijzen. - Voor de mold shuttling bereid je matrijzen voor. - Je bereidt nieuwe matrijzen voor om te testen of te produceren - Je doet een interventie in de productie voor het oplossen van problemen aan matrijzen. - Je evalueert moldproblemen samen met de teamcoördinator en de werkvoorbereider. - Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen.

  • Projectleider hout (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode, zijn wij op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - Je staat in voor de opvolging van kleine en grote projecten - Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werf - Je staat in voor opmetingen - Je plaatst bestellingen - Je neemt deel aan werfvergaderingen - Je werkt productietekeningen uit - Je volgt de plaatsing op - Je staat in voor de nacalculatie

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van SOCIAAL BUREAU in sociale netwerken
Look for responds of SOCIAAL BUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIAAL BUREAU. Laat een reactie achter voor SOCIAAL BUREAU. SOCIAAL BUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIAAL BUREAU. Leave a respond for SOCIAAL BUREAU. SOCIAAL BUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIAAL BUREAU op de google maps. Adres en contacten SOCIAAL BUREAU
Location of SOCIAAL BUREAU on the google maps. Address and contacts of SOCIAAL BUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIAAL BUREAU SOCIAAL BUREAU: Lemmens Cablerie-Corderie | V.C. AVANTI LOKER | T HOEFIJZER | L'ECUME DE BIERE | PRINCESS

Other related companies as SOCIAAL BUREAU: Lemmens Cablerie-Corderie | V.C. AVANTI LOKER | T HOEFIJZER | L'ECUME DE BIERE | PRINCESS

SOCIAAL BUREAU is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIAAL BUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03738067626. Het bedrijf SOCIAAL BUREAU bevindt zich op het adres: OUDE-VESTINGSSTRAAT 15; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 507,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Secrétariats sociaux. Producten gemaakt in SOCIAAL BUREAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCIAAL BUREAU is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIAAL BUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIAAL BUREAU, openstaande posities, locatie van SOCIAAL BUREAU op de kaart.

SOCIAAL BUREAU is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCIAAL BUREAU, company assigned to the tax number BE03738067626. The company SOCIAAL BUREAU is located at the address: OUDE-VESTINGSSTRAAT 15; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 507,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Secrétariats sociaux. Products created in SOCIAAL BUREAU were not found.
The main activity of SOCIAAL BUREAU is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIAAL BUREAU is not available. You also can look at reviews of SOCIAAL BUREAU, open positions, location of SOCIAAL BUREAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIAAL BUREAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIAAL BUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIAAL BUREAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIAAL BUREAU, employees, financial statistics.