L'ECUME DE BIERE

Contactgegevens L'ECUME DE BIERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ECUME DE BIERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ECUME DE BIERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Alli茅s 92; 7540; Tournai (Kain), België

Telefoon (phone): 069 84 23 08 (+32-069 84 23 08) 069 84 23 08 (+32-069 84 23 08)

Fax (fax): +32 (81) 908-49-61 +32 (81) 908-49-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ECUME DE BIERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ECUME DE BIERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ECUME DE BIERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ECUME DE BIERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ECUME DE BIERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ECUME DE BIERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ECUME DE BIERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ECUME DE BIERE
Products information L'ECUME DE BIERE

BTW identificatienummer (tax): BE02612792968
Ondernemingsnummer: 1224945068
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in L'ECUME DE BIERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ECUME DE BIERE
(Get full report from official database of BE for L'ECUME DE BIERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ECUME DE BIERE
Addition kinds of activities for L'ECUME DE BIERE

367400. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices
01399903. Hop boerderij | Hop farm
33390302. Silicon raffinage (primaire, meer dan 99% pure) | Silicon refining (primary, over 99% pure)
34290301. Fietsrekken, auto | Bicycle racks, automotive
35310415. Screeds en screeding machines | Screeds and screeding machines
39490103. Rijden, golf, elektronisch | Driving ranges, golf, electronic
57190108. Atypische | Metalware

Werken bij L'ECUME DE BIERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ECUME DE BIERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ECUME DE BIERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ECUME DE BIERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Host(ess) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

 • CARROSSIER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

 • Orderpicker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in je eigen regio en de omgeving

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - [email protected] - regio Langemark (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: NETATWERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

 • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

  Regio: 'S GRAVENVOEREN

  Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

  Type: Vaste Job

  Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

 • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Konvert Interim Lommel

  Type: Vaste Job

  Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

 • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

 • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van L'ECUME DE BIERE in sociale netwerken
Look for responds of L'ECUME DE BIERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ECUME DE BIERE. Laat een reactie achter voor L'ECUME DE BIERE. L'ECUME DE BIERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ECUME DE BIERE. Leave a respond for L'ECUME DE BIERE. L'ECUME DE BIERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ECUME DE BIERE op de google maps. Adres en contacten L'ECUME DE BIERE
Location of L'ECUME DE BIERE on the google maps. Address and contacts of L'ECUME DE BIERE

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ECUME DE BIERE L'ECUME DE BIERE: EMIEL LEYSEN | VANDERMEULEN | BUREAU D?OUDE GALERIJ | Dany | L?EVEIL DES PETITS

Other related companies as L'ECUME DE BIERE: EMIEL LEYSEN | VANDERMEULEN | BUREAU D?OUDE GALERIJ | Dany | L?EVEIL DES PETITS

L'ECUME DE BIERE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'ECUME DE BIERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02612792968. Het bedrijf L'ECUME DE BIERE bevindt zich op het adres: Avenue des Alli茅s 92; 7540; Tournai (Kain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 413,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in L'ECUME DE BIERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'ECUME DE BIERE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ECUME DE BIERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ECUME DE BIERE, openstaande posities, locatie van L'ECUME DE BIERE op de kaart.

L'ECUME DE BIERE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'ECUME DE BIERE, company assigned to the tax number BE02612792968. The company L'ECUME DE BIERE is located at the address: Avenue des Alli茅s 92; 7540; Tournai (Kain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 413,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. Products created in L'ECUME DE BIERE were not found.
The main activity of L'ECUME DE BIERE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ECUME DE BIERE is not available. You also can look at reviews of L'ECUME DE BIERE, open positions, location of L'ECUME DE BIERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ECUME DE BIERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ECUME DE BIERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ECUME DE BIERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ECUME DE BIERE, employees, financial statistics.