Van Hiel-De Saedeleir

Particuliere bedrijvencommunicatie • Van Hiel-De Saedeleir
Private companiesCommunications • Van Hiel-De Saedeleir

Contactgegevens Van Hiel-De Saedeleir: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hiel-De Saedeleir: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hiel-De Saedeleir

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 112; 9280; Lebbeke, België

Telefoon (phone): 052 41 27 27 (+32-052 41 27 27) 052 41 27 27 (+32-052 41 27 27)

Fax (fax): 052 41 26 26 (+32-052 41 26 26) 052 41 26 26 (+32-052 41 26 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hiel-De Saedeleir: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hiel-De Saedeleir"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hiel-De Saedeleir"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hiel-De Saedeleir, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hiel-De Saedeleir. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hiel-De Saedeleir, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hiel-De Saedeleir. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hiel-De Saedeleir
Products information Van Hiel-De Saedeleir

BTW identificatienummer (tax): BE08283386230
Ondernemingsnummer: 4845489501
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Van Hiel-De Saedeleir zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Scrap metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hiel-De Saedeleir
(Get full report from official database of BE for Van Hiel-De Saedeleir)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hiel-De Saedeleir
Addition kinds of activities for Van Hiel-De Saedeleir

504403. Typemachine en dicteerapparatuur | Typewriter and dictation equipment
509201. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
602199. Nationale handelsbanken, nv | National commercial banks, nec
28349905. Geneesmiddelen, capsule of ampulle | Medicines, capsuled or ampuled
35829905. Rugschoonmaak-, droog- of napping machines: commercieel | Rug cleaning, drying, or napping machines: commercial
51439902. Kaas | Cheese
86410503. Wijkvereniging | Neighborhood association

Werken bij Van Hiel-De Saedeleir: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hiel-De Saedeleir: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hiel-De Saedeleir. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hiel-De Saedeleir. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Chauffeur CE - dagritten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur doe je voornamelijk ritten met schuifgordijn. Je rijdt vooral in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Gemiddeld heb je een 5-tal stops en rijd je vooral naar werven.

  • Assistant Accountant - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren Assistant boekhouder en sta jij open voor een job mogelijkheid gedurende een periode van 1 maand? Ben je een gemotiveerde werker en ben je graag een helpende hand? Dan kan je nu bij Accountemps terecht! De klant is een Internationaal bedrijf gelegen rond Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Afhandelen van banken en betalingen; Facturen inboeken; In contact staan met de leveranciers en hun vragen behandelen; Ad hoc administratieve taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent herfstvakantie - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OTEGEM (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Van Hiel-De Saedeleir in sociale netwerken
Look for responds of Van Hiel-De Saedeleir in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hiel-De Saedeleir. Laat een reactie achter voor Van Hiel-De Saedeleir. Van Hiel-De Saedeleir bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hiel-De Saedeleir. Leave a respond for Van Hiel-De Saedeleir. Van Hiel-De Saedeleir on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hiel-De Saedeleir op de google maps. Adres en contacten Van Hiel-De Saedeleir
Location of Van Hiel-De Saedeleir on the google maps. Address and contacts of Van Hiel-De Saedeleir

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hiel-De Saedeleir Van Hiel-De Saedeleir: KBC | EMIEL CLAUS | CLUB EQUESTRE | Debouck S | ST.VINCENTIUS-TER BERK

Other related companies as Van Hiel-De Saedeleir: KBC | EMIEL CLAUS | CLUB EQUESTRE | Debouck S | ST.VINCENTIUS-TER BERK

Van Hiel-De Saedeleir is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hiel-De Saedeleir, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283386230. Het bedrijf Van Hiel-De Saedeleir bevindt zich op het adres: Langestraat 112; 9280; Lebbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 745,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Scrap metals. Producten gemaakt in Van Hiel-De Saedeleir zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hiel-De Saedeleir is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hiel-De Saedeleir is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hiel-De Saedeleir, openstaande posities, locatie van Van Hiel-De Saedeleir op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Hiel-De Saedeleir is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hiel-De Saedeleir, company assigned to the tax number BE08283386230. The company Van Hiel-De Saedeleir is located at the address: Langestraat 112; 9280; Lebbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 745,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Scrap metals. Products created in Van Hiel-De Saedeleir were not found.
The main activity of Van Hiel-De Saedeleir is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hiel-De Saedeleir is not available. You also can look at reviews of Van Hiel-De Saedeleir, open positions, location of Van Hiel-De Saedeleir on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hiel-De Saedeleir, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hiel-De Saedeleir, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hiel-De Saedeleir, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hiel-De Saedeleir, employees, financial statistics.