ST.VINCENTIUS-TER BERK

Particuliere bedrijvencommunicatie • ST.VINCENTIUS-TER BERK
Private companiesCommunications • ST.VINCENTIUS-TER BERK

Contactgegevens ST.VINCENTIUS-TER BERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST.VINCENTIUS-TER BERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST.VINCENTIUS-TER BERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERKENLAAN 2; 8570; ANZEGEM, België

Telefoon (phone): 56689511 (+32-56689511) 56689511 (+32-56689511)

Fax (fax): +32 (53) 567-91-43 +32 (53) 567-91-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST.VINCENTIUS-TER BERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST.VINCENTIUS-TER BERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST.VINCENTIUS-TER BERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST.VINCENTIUS-TER BERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST.VINCENTIUS-TER BERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST.VINCENTIUS-TER BERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST.VINCENTIUS-TER BERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST.VINCENTIUS-TER BERK
Products information ST.VINCENTIUS-TER BERK

BTW identificatienummer (tax): BE06018005371
Ondernemingsnummer: 2729522705
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 872,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST.VINCENTIUS-TER BERK
(Get full report from official database of BE for ST.VINCENTIUS-TER BERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST.VINCENTIUS-TER BERK
Addition kinds of activities for ST.VINCENTIUS-TER BERK

162200. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
35310800. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
35460201. Kettingzagen, draagbaar | Chain saws, portable
39440602. Auto's en vrachtwagens, speelgoed | Automobiles and trucks, toy
50880300. Vliegtuig- en ruimtevoertuigbenodigdheden en onderdelen | Aircraft and space vehicle supplies and parts
50910502. Gymnasium apparatuur | Gymnasium equipment
87420105. Management engineering | Management engineering

Werken bij ST.VINCENTIUS-TER BERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST.VINCENTIUS-TER BERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST.VINCENTIUS-TER BERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST.VINCENTIUS-TER BERK. Looking for open vacancies in other companies

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van ST.VINCENTIUS-TER BERK in sociale netwerken
Look for responds of ST.VINCENTIUS-TER BERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST.VINCENTIUS-TER BERK. Laat een reactie achter voor ST.VINCENTIUS-TER BERK. ST.VINCENTIUS-TER BERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST.VINCENTIUS-TER BERK. Leave a respond for ST.VINCENTIUS-TER BERK. ST.VINCENTIUS-TER BERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST.VINCENTIUS-TER BERK op de google maps. Adres en contacten ST.VINCENTIUS-TER BERK
Location of ST.VINCENTIUS-TER BERK on the google maps. Address and contacts of ST.VINCENTIUS-TER BERK

Andere gerelateerde bedrijven als come ST.VINCENTIUS-TER BERK ST.VINCENTIUS-TER BERK: FA. INSENTIF | V.C. STEPHANOIS | ULTRA RAPIDE WAGNER FRERES SA | TRIM ART | FENIKS DESIGN NV

Other related companies as ST.VINCENTIUS-TER BERK: FA. INSENTIF | V.C. STEPHANOIS | ULTRA RAPIDE WAGNER FRERES SA | TRIM ART | FENIKS DESIGN NV

ST.VINCENTIUS-TER BERK is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST.VINCENTIUS-TER BERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06018005371. Het bedrijf ST.VINCENTIUS-TER BERK bevindt zich op het adres: BERKENLAAN 2; 8570; ANZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 872,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van ST.VINCENTIUS-TER BERK is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST.VINCENTIUS-TER BERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST.VINCENTIUS-TER BERK, openstaande posities, locatie van ST.VINCENTIUS-TER BERK op de kaart.

ST.VINCENTIUS-TER BERK is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST.VINCENTIUS-TER BERK, company assigned to the tax number BE06018005371. The company ST.VINCENTIUS-TER BERK is located at the address: BERKENLAAN 2; 8570; ANZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 872,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of ST.VINCENTIUS-TER BERK is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ST.VINCENTIUS-TER BERK is not available. You also can look at reviews of ST.VINCENTIUS-TER BERK, open positions, location of ST.VINCENTIUS-TER BERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST.VINCENTIUS-TER BERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST.VINCENTIUS-TER BERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST.VINCENTIUS-TER BERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST.VINCENTIUS-TER BERK, employees, financial statistics.