SMEETS HARRY

Contactgegevens SMEETS HARRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMEETS HARRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMEETS HARRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Holenteerstraat 1A; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 35 53 (+32-089 35 35 53) 089 35 35 53 (+32-089 35 35 53)

Fax (fax): 089 35 25 93 (+32-089 35 25 93) 089 35 25 93 (+32-089 35 25 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMEETS HARRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMEETS HARRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMEETS HARRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMEETS HARRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMEETS HARRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMEETS HARRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMEETS HARRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMEETS HARRY
Products information SMEETS HARRY

BTW identificatienummer (tax): BE02024749755
Ondernemingsnummer: 7152893066
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Hardware - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Scrap metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMEETS HARRY
(Get full report from official database of BE for SMEETS HARRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMEETS HARRY
Addition kinds of activities for SMEETS HARRY

38260701. Differentiële thermische analyse instrumenten | Differential thermal analysis instruments
39140406. Loving cups, geplateerd (alle metalen) | Loving cups, plated (all metals)
39440503. Hoorn, speelgoed | Horns, toy
50879900. Apparatuur voor de inrichting van de dienstverlening, nec | Service establishment equipment, nec
79990302. Racquetball club, niet-lidmaatschap | Racquetball club, non-membership

Werken bij SMEETS HARRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMEETS HARRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMEETS HARRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMEETS HARRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

  • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Sint-Joris - voltijds / deeltijds (SINT-JORIS)

    Regio: SINT-JORIS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Joris zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • Interieur adviseur decoratie (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor onthaal van de klanten, de wensen van hen vast te stellen en hen advies te geven over de producten. De klant informeren over de diensten bij de verkoop (korting, levering, getrouwheidskaart....) Bestellingen registreren Betalingen ontvangen  Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en grote winkel zijn wij op zoek naar een interieur adviseur. 

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van SMEETS HARRY in sociale netwerken
Look for responds of SMEETS HARRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMEETS HARRY. Laat een reactie achter voor SMEETS HARRY. SMEETS HARRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMEETS HARRY. Leave a respond for SMEETS HARRY. SMEETS HARRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMEETS HARRY op de google maps. Adres en contacten SMEETS HARRY
Location of SMEETS HARRY on the google maps. Address and contacts of SMEETS HARRY

Andere gerelateerde bedrijven als come SMEETS HARRY SMEETS HARRY: K.I.S. Hobby Center SPRL | MALHOVE | Union Industrielle De Tournai SA | DE POST | Vervinckt R

Other related companies as SMEETS HARRY: K.I.S. Hobby Center SPRL | MALHOVE | Union Industrielle De Tournai SA | DE POST | Vervinckt R

SMEETS HARRY is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SMEETS HARRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02024749755. Het bedrijf SMEETS HARRY bevindt zich op het adres: Holenteerstraat 1A; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Scrap metals. Lijst met producten zijn Hardware - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van SMEETS HARRY is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMEETS HARRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMEETS HARRY, openstaande posities, locatie van SMEETS HARRY op de kaart.

SMEETS HARRY is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SMEETS HARRY, company assigned to the tax number BE02024749755. The company SMEETS HARRY is located at the address: Holenteerstraat 1A; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Scrap metals. List of products are Hardware - Mfg. & Whol.
The main activity of SMEETS HARRY is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SMEETS HARRY is not available. You also can look at reviews of SMEETS HARRY, open positions, location of SMEETS HARRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMEETS HARRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMEETS HARRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMEETS HARRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMEETS HARRY, employees, financial statistics.