K.I.S. Hobby Center SPRL

Contactgegevens K.I.S. Hobby Center SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.I.S. Hobby Center SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.I.S. Hobby Center SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Princesse Elisabeth 106; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 215 05 57 (+32-02 215 05 57) 02 215 05 57 (+32-02 215 05 57)

Fax (fax): 02 215 05 57 (+32-02 215 05 57) 02 215 05 57 (+32-02 215 05 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.I.S. Hobby Center SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.I.S. Hobby Center SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.I.S. Hobby Center SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.I.S. Hobby Center SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.I.S. Hobby Center SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.I.S. Hobby Center SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.I.S. Hobby Center SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.I.S. Hobby Center SPRL
Products information K.I.S. Hobby Center SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09790161132
Ondernemingsnummer: 3607879638
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in K.I.S. Hobby Center SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Do-it-yourself - Articles and materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.I.S. Hobby Center SPRL
(Get full report from official database of BE for K.I.S. Hobby Center SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.I.S. Hobby Center SPRL
Addition kinds of activities for K.I.S. Hobby Center SPRL

371500. Vrachtwagens | Truck trailers
508407. Instrumenten en controleapparatuur | Instruments and control equipment
20139911. Vleesxtracten, uit gekocht vlees | Meat extracts, from purchased meat
26529900. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
38260402. Hemoglobinometers | Hemoglobinometers
39520213. Paletten, kunstenaars ' | Palettes, artists'
42130000. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
49599900. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec

Werken bij K.I.S. Hobby Center SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.I.S. Hobby Center SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.I.S. Hobby Center SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.I.S. Hobby Center SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

  • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Salespromotor (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

    Type: Studentenjob

    Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van K.I.S. Hobby Center SPRL in sociale netwerken
Look for responds of K.I.S. Hobby Center SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.I.S. Hobby Center SPRL. Laat een reactie achter voor K.I.S. Hobby Center SPRL. K.I.S. Hobby Center SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.I.S. Hobby Center SPRL. Leave a respond for K.I.S. Hobby Center SPRL. K.I.S. Hobby Center SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.I.S. Hobby Center SPRL op de google maps. Adres en contacten K.I.S. Hobby Center SPRL
Location of K.I.S. Hobby Center SPRL on the google maps. Address and contacts of K.I.S. Hobby Center SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come K.I.S. Hobby Center SPRL K.I.S. Hobby Center SPRL: Re-Tyre Lommel NV | THE COUNTRY | LA PETITE GALERIE | Finaudit SPRL | HET POSKE

Other related companies as K.I.S. Hobby Center SPRL: Re-Tyre Lommel NV | THE COUNTRY | LA PETITE GALERIE | Finaudit SPRL | HET POSKE

K.I.S. Hobby Center SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.I.S. Hobby Center SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09790161132. Het bedrijf K.I.S. Hobby Center SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Princesse Elisabeth 106; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 734,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Do-it-yourself - Articles and materials. Producten gemaakt in K.I.S. Hobby Center SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.I.S. Hobby Center SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.I.S. Hobby Center SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.I.S. Hobby Center SPRL, openstaande posities, locatie van K.I.S. Hobby Center SPRL op de kaart.

K.I.S. Hobby Center SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.I.S. Hobby Center SPRL, company assigned to the tax number BE09790161132. The company K.I.S. Hobby Center SPRL is located at the address: Avenue Princesse Elisabeth 106; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 734,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Do-it-yourself - Articles and materials. Products created in K.I.S. Hobby Center SPRL were not found.
The main activity of K.I.S. Hobby Center SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of K.I.S. Hobby Center SPRL is not available. You also can look at reviews of K.I.S. Hobby Center SPRL, open positions, location of K.I.S. Hobby Center SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.I.S. Hobby Center SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.I.S. Hobby Center SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.I.S. Hobby Center SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.I.S. Hobby Center SPRL, employees, financial statistics.