BRODEOUX R

Contactgegevens BRODEOUX R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRODEOUX R: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRODEOUX R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vijverstraat 66; 8650; Houthulst (Klerken), België

Telefoon (phone): 051 70 01 71 (+32-051 70 01 71) 051 70 01 71 (+32-051 70 01 71)

Fax (fax): +32 (87) 839-97-81 +32 (87) 839-97-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRODEOUX R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRODEOUX R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRODEOUX R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRODEOUX R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRODEOUX R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRODEOUX R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRODEOUX R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRODEOUX R
Products information BRODEOUX R

BTW identificatienummer (tax): BE03545532226
Ondernemingsnummer: 4025360107
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BRODEOUX R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Scrap metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRODEOUX R
(Get full report from official database of BE for BRODEOUX R)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRODEOUX R
Addition kinds of activities for BRODEOUX R

323103. Reflecterend glas | Reflecting glass
23719902. Glazen pels | Glazing furs
50399901. Luchtkanalen, plaatmetaal | Air ducts, sheet metal
50510212. Ruwijzer | Pig iron
96410404. Regeling van landbouwmarketing, lokale overheid | Regulation of agricultural marketing, local government

Werken bij BRODEOUX R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRODEOUX R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRODEOUX R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRODEOUX R. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Vloerder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • Student verkoper ONLY Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

Zoek naar antwoorden van BRODEOUX R in sociale netwerken
Look for responds of BRODEOUX R in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRODEOUX R. Laat een reactie achter voor BRODEOUX R. BRODEOUX R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRODEOUX R. Leave a respond for BRODEOUX R. BRODEOUX R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRODEOUX R op de google maps. Adres en contacten BRODEOUX R
Location of BRODEOUX R on the google maps. Address and contacts of BRODEOUX R

Andere gerelateerde bedrijven als come BRODEOUX R BRODEOUX R: STAR LAUNDRY NV | Shri Yogeshwaranande Yoga Mahavidyalaya VZW | COURS DE COUPE & COUTURE | MOBISTAR CENTER STOCKEL SQUARE | ARLETTE VAN DEN BOSSCHE

Other related companies as BRODEOUX R: STAR LAUNDRY NV | Shri Yogeshwaranande Yoga Mahavidyalaya VZW | COURS DE COUPE & COUTURE | MOBISTAR CENTER STOCKEL SQUARE | ARLETTE VAN DEN BOSSCHE

BRODEOUX R is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRODEOUX R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03545532226. Het bedrijf BRODEOUX R bevindt zich op het adres: Vijverstraat 66; 8650; Houthulst (Klerken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 598,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Scrap metals. Producten gemaakt in BRODEOUX R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRODEOUX R is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRODEOUX R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRODEOUX R, openstaande posities, locatie van BRODEOUX R op de kaart.

BRODEOUX R is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRODEOUX R, company assigned to the tax number BE03545532226. The company BRODEOUX R is located at the address: Vijverstraat 66; 8650; Houthulst (Klerken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 598,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Scrap metals. Products created in BRODEOUX R were not found.
The main activity of BRODEOUX R is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRODEOUX R is not available. You also can look at reviews of BRODEOUX R, open positions, location of BRODEOUX R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRODEOUX R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRODEOUX R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRODEOUX R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRODEOUX R, employees, financial statistics.