COURS DE COUPE & COUTURE

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • COURS DE COUPE & COUTURE
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • COURS DE COUPE & COUTURE

Contactgegevens COURS DE COUPE & COUTURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COURS DE COUPE & COUTURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COURS DE COUPE & COUTURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE LA GARE 7; 7012; MONS, België

Telefoon (phone): 65825883 (+32-65825883) 65825883 (+32-65825883)

Fax (fax): +32 (4) 679-49-78 +32 (4) 679-49-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COURS DE COUPE & COUTURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COURS DE COUPE & COUTURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COURS DE COUPE & COUTURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COURS DE COUPE & COUTURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COURS DE COUPE & COUTURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COURS DE COUPE & COUTURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COURS DE COUPE & COUTURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COURS DE COUPE & COUTURE
Products information COURS DE COUPE & COUTURE

BTW identificatienummer (tax): BE05504119873
Ondernemingsnummer: 4475524902
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in COURS DE COUPE & COUTURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Volwassenenonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COURS DE COUPE & COUTURE
(Get full report from official database of BE for COURS DE COUPE & COUTURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COURS DE COUPE & COUTURE
Addition kinds of activities for COURS DE COUPE & COUTURE

072400. Katoen ginning | Cotton ginning
154201. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
509100. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
23359901. Jurken, papier, gesneden en gesneden | Dresses,paper, cut and sewn
38290314. Transits, landmeter's ' | Transits, surveyors'
80490404. Psychotherapeut, behalve m.d. | Psychotherapist, except m.d.

Werken bij COURS DE COUPE & COUTURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COURS DE COUPE & COUTURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COURS DE COUPE & COUTURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COURS DE COUPE & COUTURE. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

    Type: Vervanging brugpensioen

    Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • ELEKTRICIEN BORDENBOUW (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de bordenbouw van automatisatie (PLC, frequentieregelaars), daarnaast sta je ook in voor het bekabelen en aansluiten van machines.

  • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

Zoek naar antwoorden van COURS DE COUPE & COUTURE in sociale netwerken
Look for responds of COURS DE COUPE & COUTURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COURS DE COUPE & COUTURE. Laat een reactie achter voor COURS DE COUPE & COUTURE. COURS DE COUPE & COUTURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COURS DE COUPE & COUTURE. Leave a respond for COURS DE COUPE & COUTURE. COURS DE COUPE & COUTURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COURS DE COUPE & COUTURE op de google maps. Adres en contacten COURS DE COUPE & COUTURE
Location of COURS DE COUPE & COUTURE on the google maps. Address and contacts of COURS DE COUPE & COUTURE

Andere gerelateerde bedrijven als come COURS DE COUPE & COUTURE COURS DE COUPE & COUTURE: DEXIA | HUIS VANHYFTE | Max Deco Waterloo | MASTER TRANS INTERNAT. | Starlab Network Operations

Other related companies as COURS DE COUPE & COUTURE: DEXIA | HUIS VANHYFTE | Max Deco Waterloo | MASTER TRANS INTERNAT. | Starlab Network Operations

COURS DE COUPE & COUTURE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COURS DE COUPE & COUTURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05504119873. Het bedrijf COURS DE COUPE & COUTURE bevindt zich op het adres: PLACE DE LA GARE 7; 7012; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Volwassenenonderwijs. Producten gemaakt in COURS DE COUPE & COUTURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COURS DE COUPE & COUTURE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COURS DE COUPE & COUTURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COURS DE COUPE & COUTURE, openstaande posities, locatie van COURS DE COUPE & COUTURE op de kaart.

COURS DE COUPE & COUTURE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is COURS DE COUPE & COUTURE, company assigned to the tax number BE05504119873. The company COURS DE COUPE & COUTURE is located at the address: PLACE DE LA GARE 7; 7012; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Volwassenenonderwijs. Products created in COURS DE COUPE & COUTURE were not found.
The main activity of COURS DE COUPE & COUTURE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COURS DE COUPE & COUTURE is not available. You also can look at reviews of COURS DE COUPE & COUTURE, open positions, location of COURS DE COUPE & COUTURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COURS DE COUPE & COUTURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COURS DE COUPE & COUTURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COURS DE COUPE & COUTURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COURS DE COUPE & COUTURE, employees, financial statistics.