FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW

Contactgegevens FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Laarbeekln. 101 1090 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-77-55-20 32-24-77-55-20

Fax (fax): 32-24-77-54-43 32-24-77-54-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW
Products information FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03711700439
Ondernemingsnummer: 9488037109
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals and clinics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW
(Get full report from official database of BE for FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW
Addition kinds of activities for FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW

348900. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
23290202. Down-filled kleding: mannen en jongens ' | Down-filled clothing: men's and boys'
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
34969904. Betonversterkende gaas en draad | Concrete reinforcing mesh and wire
36479907. Streetcar verlichting fixtures | Streetcar lighting fixtures
59479903. Trading cards: honkbal of andere sporten, entertainment, enz. | Trading cards: baseball or other sports, entertainment, etc.
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution

Werken bij FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Plaatsers ramen&deuren (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Nieuwkerken waas zijn wij op zoek naar ervaren/gemotiveerde plaatsers ramen en deuren. Onze klant is een grote speler binnen de metaalsector en biedt dan ook uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ben jij op zoek naar een lange termijn engagement? Wil jij jou settelen bij een van de betere spelers binnen deze sector? Solliciteer snel !

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St. LIevens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

Zoek naar antwoorden van FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW. Laat een reactie achter voor FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW. FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW. Leave a respond for FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW. FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW op de google maps. Adres en contacten FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW
Location of FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW on the google maps. Address and contacts of FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW: LMC INTERNATIONAL | LA POMMERAIE | Tuyttens (Garage-Carrosserie) | Agrimed S.C.R.L. | Intergarden Design

Other related companies as FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW: LMC INTERNATIONAL | LA POMMERAIE | Tuyttens (Garage-Carrosserie) | Agrimed S.C.R.L. | Intergarden Design

FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03711700439. Het bedrijf FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW bevindt zich op het adres: Laarbeekln. 101 1090 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hospitals and clinics. Producten gemaakt in FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW, openstaande posities, locatie van FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW op de kaart.

FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW, company assigned to the tax number BE03711700439. The company FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW is located at the address: Laarbeekln. 101 1090 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hospitals and clinics. Products created in FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW were not found.
The main activity of FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW is not available. You also can look at reviews of FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW, open positions, location of FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLACADEMISCH ZIEKENHUIS-VUB VZW, employees, financial statistics.