Tuyttens (Garage-Carrosserie)

Contactgegevens Tuyttens (Garage-Carrosserie): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tuyttens (Garage-Carrosserie): address, phone, fax, email, website, opening hours

Tuyttens (Garage-Carrosserie)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Rue 87; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 33 56 26 (+32-056 33 56 26) 056 33 56 26 (+32-056 33 56 26)

Fax (fax): 056 33 72 78 (+32-056 33 72 78) 056 33 72 78 (+32-056 33 72 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tuyttens (Garage-Carrosserie): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tuyttens (Garage-Carrosserie)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tuyttens (Garage-Carrosserie)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tuyttens (Garage-Carrosserie), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tuyttens (Garage-Carrosserie). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tuyttens (Garage-Carrosserie), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tuyttens (Garage-Carrosserie). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tuyttens (Garage-Carrosserie)
Products information Tuyttens (Garage-Carrosserie)

BTW identificatienummer (tax): BE02019805908
Ondernemingsnummer: 6231689453
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 211,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Garages

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tuyttens (Garage-Carrosserie)
(Get full report from official database of BE for Tuyttens (Garage-Carrosserie))

Aanvulling soorten activiteiten voor Tuyttens (Garage-Carrosserie)
Addition kinds of activities for Tuyttens (Garage-Carrosserie)

507499. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec
29520100. Dakmaterialen | Roofing materials
36529905. Phonograph records, vooraf opgenomen | Phonograph records, prerecorded
36940101. Alternators, auto | Alternators, automotive
39520217. Tafels, tekening, kunstenaars ' | Tables, drawing, artists'
39999944. Wollen trek | Wool pulling
50159903. Wielen, gebruikt: motorvoertuig | Wheels, used: motor vehicle
51691005. Roestwerende chemicaliën | Rustproofing chemicals
76940200. Motor reparatie diensten | Motor repair services
79330000. Bowling centra | Bowling centers

Werken bij Tuyttens (Garage-Carrosserie): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tuyttens (Garage-Carrosserie): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tuyttens (Garage-Carrosserie). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tuyttens (Garage-Carrosserie). Looking for open vacancies in other companies

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Lebbeke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • Osteopaat (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

Zoek naar antwoorden van Tuyttens (Garage-Carrosserie) in sociale netwerken
Look for responds of Tuyttens (Garage-Carrosserie) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tuyttens (Garage-Carrosserie). Laat een reactie achter voor Tuyttens (Garage-Carrosserie). Tuyttens (Garage-Carrosserie) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tuyttens (Garage-Carrosserie). Leave a respond for Tuyttens (Garage-Carrosserie). Tuyttens (Garage-Carrosserie) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tuyttens (Garage-Carrosserie) op de google maps. Adres en contacten Tuyttens (Garage-Carrosserie)
Location of Tuyttens (Garage-Carrosserie) on the google maps. Address and contacts of Tuyttens (Garage-Carrosserie)

Andere gerelateerde bedrijven als come Tuyttens (Garage-Carrosserie) Tuyttens (Garage-Carrosserie): CHRISTIAN DAZY | Claes E | Bender | Friendly | EL MAR

Other related companies as Tuyttens (Garage-Carrosserie): CHRISTIAN DAZY | Claes E | Bender | Friendly | EL MAR

Tuyttens (Garage-Carrosserie) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tuyttens (Garage-Carrosserie), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02019805908. Het bedrijf Tuyttens (Garage-Carrosserie) bevindt zich op het adres: Grand Rue 87; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 211,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Tuyttens (Garage-Carrosserie) is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tuyttens (Garage-Carrosserie) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tuyttens (Garage-Carrosserie), openstaande posities, locatie van Tuyttens (Garage-Carrosserie) op de kaart.

Tuyttens (Garage-Carrosserie) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tuyttens (Garage-Carrosserie), company assigned to the tax number BE02019805908. The company Tuyttens (Garage-Carrosserie) is located at the address: Grand Rue 87; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 211,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages.
The main activity of Tuyttens (Garage-Carrosserie) is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tuyttens (Garage-Carrosserie) is not available. You also can look at reviews of Tuyttens (Garage-Carrosserie), open positions, location of Tuyttens (Garage-Carrosserie) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tuyttens (Garage-Carrosserie), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tuyttens (Garage-Carrosserie), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tuyttens (Garage-Carrosserie), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tuyttens (Garage-Carrosserie), employees, financial statistics.