FLREDDY SA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • FLREDDY SA
Private companiesReal Estate • FLREDDY SA

Contactgegevens FLREDDY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLREDDY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLREDDY SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Sainte-Gertrude 2 1428 Braine-L' Alleud - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-84-38-08 32-23-84-38-08

Fax (fax): 32-23-84-30-95 32-23-84-30-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLREDDY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLREDDY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLREDDY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLREDDY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLREDDY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLREDDY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLREDDY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLREDDY SA
Products information FLREDDY SA

BTW identificatienummer (tax): BE02191467285
Ondernemingsnummer: 9717926025
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 564,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLREDDY SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Injection moulding of rubber and plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLREDDY SA
(Get full report from official database of BE for FLREDDY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLREDDY SA
Addition kinds of activities for FLREDDY SA

329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
28160201. Chrome pigmenten: chroom groen, chroom geel, zink geel | Chrome pigments: chrome green, chrome yellow, zinc yellow
29110303. Oliën, brandstof | Oils, fuel
35650103. Bottling machines: vullen, capping, etikettering | Bottling machinery: filling, capping, labeling
36740110. Zener diodes | Zener diodes
39539906. Schermen, textiel drukwerk | Screens, textile printing
51999909. Houtskool | Charcoal

Werken bij FLREDDY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLREDDY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLREDDY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLREDDY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de Agro-industrie zijn we op zoek naar productie operatoren. - Je staat in voor het bedienen van de productielijnen (menglijn, afzak, wikkelmachine, droger, ..) en stuurt deze bij waar nodig. - Kleine storingen aan de lijn oplossen - Zakken van 25 kg stapellen - Stalen nemen van het eindproduct en deze resultaten registreren - Installatie reingen

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van FLREDDY SA in sociale netwerken
Look for responds of FLREDDY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLREDDY SA. Laat een reactie achter voor FLREDDY SA. FLREDDY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLREDDY SA. Leave a respond for FLREDDY SA. FLREDDY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLREDDY SA op de google maps. Adres en contacten FLREDDY SA
Location of FLREDDY SA on the google maps. Address and contacts of FLREDDY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLREDDY SA FLREDDY SA: Cyberbraine SA | STED. RECYCLAGE CENTRUM | IVAN COREMANS | ROLAND VAN DIJCK | MANDARIN

Other related companies as FLREDDY SA: Cyberbraine SA | STED. RECYCLAGE CENTRUM | IVAN COREMANS | ROLAND VAN DIJCK | MANDARIN

FLREDDY SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLREDDY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02191467285. Het bedrijf FLREDDY SA bevindt zich op het adres: R. Sainte-Gertrude 2 1428 Braine-L' Alleud - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 564,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Injection moulding of rubber and plastic. Producten gemaakt in FLREDDY SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLREDDY SA is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLREDDY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLREDDY SA, openstaande posities, locatie van FLREDDY SA op de kaart.

FLREDDY SA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLREDDY SA, company assigned to the tax number BE02191467285. The company FLREDDY SA is located at the address: R. Sainte-Gertrude 2 1428 Braine-L' Alleud - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 564,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Injection moulding of rubber and plastic. Products created in FLREDDY SA were not found.
The main activity of FLREDDY SA is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLREDDY SA is not available. You also can look at reviews of FLREDDY SA, open positions, location of FLREDDY SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLREDDY SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLREDDY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLREDDY SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLREDDY SA, employees, financial statistics.