ROLAND VAN DIJCK

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ROLAND VAN DIJCK
Private companiesReal Estate • ROLAND VAN DIJCK

Contactgegevens ROLAND VAN DIJCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND VAN DIJCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND VAN DIJCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMISSTRAAT 5; 3360; BIERBEEK, België

Telefoon (phone): 16461509 (+32-16461509) 16461509 (+32-16461509)

Fax (fax): +32 (53) 947-26-20 +32 (53) 947-26-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND VAN DIJCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND VAN DIJCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND VAN DIJCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND VAN DIJCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND VAN DIJCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND VAN DIJCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND VAN DIJCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND VAN DIJCK
Products information ROLAND VAN DIJCK

BTW identificatienummer (tax): BE08601715087
Ondernemingsnummer: 8660766601
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Sp茅cialisation: Gyn茅cologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND VAN DIJCK
(Get full report from official database of BE for ROLAND VAN DIJCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND VAN DIJCK
Addition kinds of activities for ROLAND VAN DIJCK

20150405. Spel, klein: geslacht en gekleed | Game, small: slaughtered and dressed
26110103. Soda pulp | Soda pulp
26210000. Papieren molens | Paper mills
32590201. Schoorsteenpijp en toppen, klei | Chimney pipe and tops, clay
32720503. Lintels, beton | Lintels, concrete
45810301. Luchthaven | Airport

Werken bij ROLAND VAN DIJCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND VAN DIJCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND VAN DIJCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND VAN DIJCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Supervisor Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

 • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

 • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

 • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielt-Winge – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

 • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

 • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

 • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Product Engineer (m/v) (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: CONNECT SYSTEMS N.V.

  Type: Vaste Job

  Functie - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager - Je kan admistratieve taken combineren met je technische competentie.

 • Junior purchaser (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

 • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

Zoek naar antwoorden van ROLAND VAN DIJCK in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND VAN DIJCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND VAN DIJCK. Laat een reactie achter voor ROLAND VAN DIJCK. ROLAND VAN DIJCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND VAN DIJCK. Leave a respond for ROLAND VAN DIJCK. ROLAND VAN DIJCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND VAN DIJCK op de google maps. Adres en contacten ROLAND VAN DIJCK
Location of ROLAND VAN DIJCK on the google maps. Address and contacts of ROLAND VAN DIJCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND VAN DIJCK ROLAND VAN DIJCK: LACROIX VةRONIQUE | COIFFURE ANDRة-JEAN | F.R.O.S.-BRABANT | ALGEM. GLASONDERNEM. JEAN | Van Thielen L

Other related companies as ROLAND VAN DIJCK: LACROIX VةRONIQUE | COIFFURE ANDRة-JEAN | F.R.O.S.-BRABANT | ALGEM. GLASONDERNEM. JEAN | Van Thielen L

ROLAND VAN DIJCK is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND VAN DIJCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08601715087. Het bedrijf ROLAND VAN DIJCK bevindt zich op het adres: SMISSTRAAT 5; 3360; BIERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
De hoofdactiviteit van ROLAND VAN DIJCK is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND VAN DIJCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND VAN DIJCK, openstaande posities, locatie van ROLAND VAN DIJCK op de kaart.

ROLAND VAN DIJCK is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND VAN DIJCK, company assigned to the tax number BE08601715087. The company ROLAND VAN DIJCK is located at the address: SMISSTRAAT 5; 3360; BIERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
The main activity of ROLAND VAN DIJCK is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND VAN DIJCK is not available. You also can look at reviews of ROLAND VAN DIJCK, open positions, location of ROLAND VAN DIJCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND VAN DIJCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND VAN DIJCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND VAN DIJCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND VAN DIJCK, employees, financial statistics.