LACROIX VةRONIQUE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • LACROIX VةRONIQUE
Private companiesReal Estate • LACROIX VةRONIQUE

Contactgegevens LACROIX VةRONIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LACROIX VةRONIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LACROIX VةRONIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES AWIRS 176; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 42750475 (+32-42750475) 42750475 (+32-42750475)

Fax (fax): +32 (12) 158-63-13 +32 (12) 158-63-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LACROIX VةRONIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LACROIX VةRONIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LACROIX VةRONIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LACROIX VةRONIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LACROIX VةRONIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LACROIX VةRONIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LACROIX VةRONIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LACROIX VةRONIQUE
Products information LACROIX VةRONIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE02818511962
Ondernemingsnummer: 5057250976
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in LACROIX VةRONIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LACROIX VةRONIQUE
(Get full report from official database of BE for LACROIX VةRONIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LACROIX VةRONIQUE
Addition kinds of activities for LACROIX VةRONIQUE

253104. Stadionmeubilair | Stadium furniture
20389905. Lunches, bevroren en verpakt | Lunches, frozen and packaged
35590000. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
72619900. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
86519902. Politieke campagne organisatie | Political campaign organization
91110403. Uitvoerende kantoren, provincie overheid | Executive offices, county government

Werken bij LACROIX VةRONIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LACROIX VةRONIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LACROIX VةRONIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LACROIX VةRONIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker voltijdse weekendploeg (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een outsourcing bedrijf zijn we op zoek naar een electrotechnieker voor de voltijdse weekendploeg met eventuele uitbreiding naar week opdrachten. Voltijdse weekendploeg (2x12u.) wisselende ploeg: week1 DAG, Week 2 Nacht.

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Wuustwezel en omliggende gemeenten (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Dringend weekendmedewerker supermarkt (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende supermarktketen in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar een medewerker voor in het weekend. Je bent een 'All-round'-medewerker die zowel kassawerk als winkelwerk kan uitvoeren.

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Student job - during the school year - 2 or more days in the week (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work two or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Gent, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, there is a possibility to take a bus from Dampoort station to Katoen Natie. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 09 327 00 13. We will contact you shortl!

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

Zoek naar antwoorden van LACROIX VةRONIQUE in sociale netwerken
Look for responds of LACROIX VةRONIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LACROIX VةRONIQUE. Laat een reactie achter voor LACROIX VةRONIQUE. LACROIX VةRONIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LACROIX VةRONIQUE. Leave a respond for LACROIX VةRONIQUE. LACROIX VةRONIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LACROIX VةRONIQUE op de google maps. Adres en contacten LACROIX VةRONIQUE
Location of LACROIX VةRONIQUE on the google maps. Address and contacts of LACROIX VةRONIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come LACROIX VةRONIQUE LACROIX VةRONIQUE: BEENHOUWERIJ ST.ANTONIUS | Oliefabriek Lichtervelde | TENNISCLLUB RICHELLOIS | PLANTIJN-BEDRIJFSB.& SAW | Acrolec pvba/sprl

Other related companies as LACROIX VةRONIQUE: BEENHOUWERIJ ST.ANTONIUS | Oliefabriek Lichtervelde | TENNISCLLUB RICHELLOIS | PLANTIJN-BEDRIJFSB.& SAW | Acrolec pvba/sprl

LACROIX VةRONIQUE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LACROIX VةRONIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02818511962. Het bedrijf LACROIX VةRONIQUE bevindt zich op het adres: RUE DES AWIRS 176; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 843,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in LACROIX VةRONIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LACROIX VةRONIQUE is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LACROIX VةRONIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LACROIX VةRONIQUE, openstaande posities, locatie van LACROIX VةRONIQUE op de kaart.

LACROIX VةRONIQUE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LACROIX VةRONIQUE, company assigned to the tax number BE02818511962. The company LACROIX VةRONIQUE is located at the address: RUE DES AWIRS 176; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 843,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bloemen and planten. Products created in LACROIX VةRONIQUE were not found.
The main activity of LACROIX VةRONIQUE is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LACROIX VةRONIQUE is not available. You also can look at reviews of LACROIX VةRONIQUE, open positions, location of LACROIX VةRONIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LACROIX VةRONIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LACROIX VةRONIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LACROIX VةRONIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LACROIX VةRONIQUE, employees, financial statistics.