FLKANEKA BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FLKANEKA BELGIUM NV
Private companiesMetal Mining • FLKANEKA BELGIUM NV

Contactgegevens FLKANEKA BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLKANEKA BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLKANEKA BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsstr. 16 2260 Westerlo - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-25-78-81 32-14-25-78-81

Fax (fax): 32-14-21-62-23 32-14-21-62-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLKANEKA BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLKANEKA BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLKANEKA BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLKANEKA BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLKANEKA BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLKANEKA BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLKANEKA BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLKANEKA BELGIUM NV
Products information FLKANEKA BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE01666870117
Ondernemingsnummer: 4967987060
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLKANEKA BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - household products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLKANEKA BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLKANEKA BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLKANEKA BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLKANEKA BELGIUM NV

244199. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
508402. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
514199. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
874199. Beheer diensten, nec | Management services, nec
22110601. Vliegtuigdoek, katoen | Airplane cloth, cotton
36259907. Elektrische besturing en controle accessoires, industriële | Electric controls and control accessories, industrial
37519903. Hendel bars, motorfiets en fiets | Handle bars, motorcycle and bicycle
51310117. Synthetische stoffen, nec | Synthetic fabrics, nec

Werken bij FLKANEKA BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLKANEKA BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLKANEKA BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLKANEKA BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel onderhoudsmedewerker m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaak bedrijf gelegen te Genk zijn wij dringend op zoek naar een industrieel reiniger voor een bedrijf in Houthalen. Je staat in voor het onderhoud van het terrein met de hogedrukreiniger. Ook dient er een trap gereinigd te worden. Je zal werken in koudere en warmere temperaturen.

  • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

  • Frisse lucht,fysiek werk en flexibiliteit iets voor jou? (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor de afvalverwerking en ophaling in de regio Leuven. De ophaling gebeurd steeds met de vrachtwagen, je bevindt je dagelijks in het verkeer. Het kunnen zowel zakken als containers zijn die je verplaatst.

  • Afwerker Industriebouw (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tessenderlo zijn wij opzoek naar gemotiveerde afwerkers die graag aan de slag gaan in de industriebouw. Je werkt steeds samen met een ploegbaas op industriële projecten. Samen werk je industriële gebouwen volledig af en sta je in voor het herstellen van de prefab betonelementen, je voert kleine metselwerken uit,...Je springt polyvalent in waar nodig. Heb jij zijn om als afwerker aan de slag te gaan op verschillende werven? Laat ons dan zeker iets weten of solliciteer via onderstaande gegevens

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • ICT HARDWARE SOFTWARE // ONDERHOUD ONTWIKKELING (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt actief in de voedingssector zijn wij op zoek naar een ICT VERANTWOORDELIJKE die (1) geen schrik heeft van first line support binnen een firma (2) en zal instaan voor het beheer en onderhoud van de informatica- en telefooninfrastructuur en het oplossen van incidenten, dit voor zowel hard- als software.

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

  • ADVISEUR VERZEKERINGEN (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: VERZEKERINGEN EPHREM VAN SCHEPDAEL

    Type: Vaste Job

    Als adviseur verzekeringen ben je bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten aan de man/vrouw te brengen. Het beheer en de uitdieping van polis- en schadedossiers behoort tot jouw takenpakket. Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor : het actief beheer van polisdossiers, het aanleggen van schadedossiers en de actieve opvolging ervan, het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken, het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap.

  • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van FLKANEKA BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLKANEKA BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLKANEKA BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLKANEKA BELGIUM NV. FLKANEKA BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLKANEKA BELGIUM NV. Leave a respond for FLKANEKA BELGIUM NV. FLKANEKA BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLKANEKA BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLKANEKA BELGIUM NV
Location of FLKANEKA BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLKANEKA BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLKANEKA BELGIUM NV FLKANEKA BELGIUM NV: BP Productions | LEPO DECORATIE | IMET | HERBOSCH-KIERE | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as FLKANEKA BELGIUM NV: BP Productions | LEPO DECORATIE | IMET | HERBOSCH-KIERE | VRIJE BASISSCHOOL

FLKANEKA BELGIUM NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLKANEKA BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01666870117. Het bedrijf FLKANEKA BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Nijverheidsstr. 16 2260 Westerlo - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastics - household products. Producten gemaakt in FLKANEKA BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLKANEKA BELGIUM NV is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLKANEKA BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLKANEKA BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLKANEKA BELGIUM NV op de kaart.

FLKANEKA BELGIUM NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLKANEKA BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE01666870117. The company FLKANEKA BELGIUM NV is located at the address: Nijverheidsstr. 16 2260 Westerlo - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastics - household products. Products created in FLKANEKA BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLKANEKA BELGIUM NV is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLKANEKA BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLKANEKA BELGIUM NV, open positions, location of FLKANEKA BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLKANEKA BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLKANEKA BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLKANEKA BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLKANEKA BELGIUM NV, employees, financial statistics.