HERBOSCH-KIERE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • HERBOSCH-KIERE
Private companiesMetal Mining • HERBOSCH-KIERE

Contactgegevens HERBOSCH-KIERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERBOSCH-KIERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERBOSCH-KIERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAVEN 1558, SINT-JANSWEG 7; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 35750282 (+32-35750282) 35750282 (+32-35750282)

Fax (fax): +32 (15) 816-43-56 +32 (15) 816-43-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERBOSCH-KIERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERBOSCH-KIERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERBOSCH-KIERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERBOSCH-KIERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERBOSCH-KIERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERBOSCH-KIERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERBOSCH-KIERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERBOSCH-KIERE
Products information HERBOSCH-KIERE

BTW identificatienummer (tax): BE03133819580
Ondernemingsnummer: 6809570312
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in HERBOSCH-KIERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERBOSCH-KIERE
(Get full report from official database of BE for HERBOSCH-KIERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERBOSCH-KIERE
Addition kinds of activities for HERBOSCH-KIERE

382501. Motor elektrische testapparatuur | Engine electrical test equipment
27590501. Aankondigingen: afdrukken, nsk | Announcements: printing, nsk
32720322. Grafstenen, prefab terrazzo of beton | Tombstones, precast terrazzo or concrete
36340103. Kookschotels, elektrisch | Chafing dishes, electric
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial
76991101. Sleutel duplicerende winkel | Key duplicating shop

Werken bij HERBOSCH-KIERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERBOSCH-KIERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERBOSCH-KIERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERBOSCH-KIERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Planner (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

 • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

 • Laser operator (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

 • Loodgieter (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

 • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LOTUS CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

 • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Vaste Job

  Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

 • TA Manager (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

 • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van HERBOSCH-KIERE in sociale netwerken
Look for responds of HERBOSCH-KIERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERBOSCH-KIERE. Laat een reactie achter voor HERBOSCH-KIERE. HERBOSCH-KIERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERBOSCH-KIERE. Leave a respond for HERBOSCH-KIERE. HERBOSCH-KIERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERBOSCH-KIERE op de google maps. Adres en contacten HERBOSCH-KIERE
Location of HERBOSCH-KIERE on the google maps. Address and contacts of HERBOSCH-KIERE

Andere gerelateerde bedrijven als come HERBOSCH-KIERE HERBOSCH-KIERE: ARTESIA | PEETERS M | FRANCOIS RENARD | SMETS FERYN | SOLVAY s.a.

Other related companies as HERBOSCH-KIERE: ARTESIA | PEETERS M | FRANCOIS RENARD | SMETS FERYN | SOLVAY s.a.

HERBOSCH-KIERE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERBOSCH-KIERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03133819580. Het bedrijf HERBOSCH-KIERE bevindt zich op het adres: HAVEN 1558, SINT-JANSWEG 7; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 544,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw. Producten gemaakt in HERBOSCH-KIERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERBOSCH-KIERE is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERBOSCH-KIERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERBOSCH-KIERE, openstaande posities, locatie van HERBOSCH-KIERE op de kaart.

HERBOSCH-KIERE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERBOSCH-KIERE, company assigned to the tax number BE03133819580. The company HERBOSCH-KIERE is located at the address: HAVEN 1558, SINT-JANSWEG 7; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 544,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw. Products created in HERBOSCH-KIERE were not found.
The main activity of HERBOSCH-KIERE is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HERBOSCH-KIERE is not available. You also can look at reviews of HERBOSCH-KIERE, open positions, location of HERBOSCH-KIERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERBOSCH-KIERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERBOSCH-KIERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERBOSCH-KIERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERBOSCH-KIERE, employees, financial statistics.