BRIGITTE MOERMAN

Contactgegevens BRIGITTE MOERMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRIGITTE MOERMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRIGITTE MOERMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BOIGNةE 20; 5140; SOMBREFFE, België

Telefoon (phone): 71889693 (+32-71889693) 71889693 (+32-71889693)

Fax (fax): +32 (53) 647-53-10 +32 (53) 647-53-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRIGITTE MOERMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRIGITTE MOERMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRIGITTE MOERMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRIGITTE MOERMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRIGITTE MOERMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRIGITTE MOERMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRIGITTE MOERMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRIGITTE MOERMAN
Products information BRIGITTE MOERMAN

BTW identificatienummer (tax): BE02139556884
Ondernemingsnummer: 4545288085
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BRIGITTE MOERMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRIGITTE MOERMAN
(Get full report from official database of BE for BRIGITTE MOERMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRIGITTE MOERMAN
Addition kinds of activities for BRIGITTE MOERMAN

251100. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
08119901. Kerstboom boerderij | Christmas tree farm
23860000. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
34999917. Spuitpunten, spuit: aerosol, verf, of insecticide | Nozzles, spray: aerosol, paint, or insecticide
55119901. Auto's, nieuw en gebruikt | Automobiles, new and used
57229904. Kachels, huishoudelijk, nec | Stoves, household, nec
76290202. Elektrische meetinstrument reparatie en kalibratie | Electrical measuring instrument repair and calibration

Werken bij BRIGITTE MOERMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRIGITTE MOERMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRIGITTE MOERMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRIGITTE MOERMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotspecialist Body Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Robotspecialist ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de robotinstallaties, het minimaliseren van het afbreukrisico en het optimaliseren van deze productiecellen. De Cabinefabriek maakt gebruikt van KUKA en Fanuc robots. Jouw taken: dagelijkse ondersteuning van productie en technische dienst op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en uptime organisatie adviseren over het tijdig vervangen van robots en zelfstandig vervangingsprojecten leiden optreden als specialist in de projectgroepen voor toekomstige robotcellen, alsook bij aanpassingsprojecten bewaken van een eenduidige softwarestructuur bij de bestaande en toekomstige robotcellen; je maakt en beheert de back-up software en images onderhouden van contacten met leveranciers om op de hoogte te blijven van de technische evoluties in de robottoepassingen om deze vervolgens te vertalen naar de behoefte van DAF. Als Robotspecialist Body rapporteer je aan Groepshoofd PE Body.

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

Zoek naar antwoorden van BRIGITTE MOERMAN in sociale netwerken
Look for responds of BRIGITTE MOERMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRIGITTE MOERMAN. Laat een reactie achter voor BRIGITTE MOERMAN. BRIGITTE MOERMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRIGITTE MOERMAN. Leave a respond for BRIGITTE MOERMAN. BRIGITTE MOERMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRIGITTE MOERMAN op de google maps. Adres en contacten BRIGITTE MOERMAN
Location of BRIGITTE MOERMAN on the google maps. Address and contacts of BRIGITTE MOERMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BRIGITTE MOERMAN BRIGITTE MOERMAN: NEW AFRICANA | ATELIA TESSENDERLO | Axa Bank Zakenkantoor Cammaert | Simple (Textielhal Noorderwijk) | JANSEGHERS KRIS

Other related companies as BRIGITTE MOERMAN: NEW AFRICANA | ATELIA TESSENDERLO | Axa Bank Zakenkantoor Cammaert | Simple (Textielhal Noorderwijk) | JANSEGHERS KRIS

BRIGITTE MOERMAN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRIGITTE MOERMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02139556884. Het bedrijf BRIGITTE MOERMAN bevindt zich op het adres: RUE DE BOIGNةE 20; 5140; SOMBREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in BRIGITTE MOERMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRIGITTE MOERMAN is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRIGITTE MOERMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRIGITTE MOERMAN, openstaande posities, locatie van BRIGITTE MOERMAN op de kaart.

BRIGITTE MOERMAN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRIGITTE MOERMAN, company assigned to the tax number BE02139556884. The company BRIGITTE MOERMAN is located at the address: RUE DE BOIGNةE 20; 5140; SOMBREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoonheidssalons. Products created in BRIGITTE MOERMAN were not found.
The main activity of BRIGITTE MOERMAN is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRIGITTE MOERMAN is not available. You also can look at reviews of BRIGITTE MOERMAN, open positions, location of BRIGITTE MOERMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRIGITTE MOERMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRIGITTE MOERMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRIGITTE MOERMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRIGITTE MOERMAN, employees, financial statistics.