Axa Bank Zakenkantoor Cammaert

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Axa Bank Zakenkantoor Cammaert
Private companiesPaper and Allied Products • Axa Bank Zakenkantoor Cammaert

Contactgegevens Axa Bank Zakenkantoor Cammaert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Axa Bank Zakenkantoor Cammaert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Axa Bank Zakenkantoor Cammaert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudstrijdersplein 10; 1570; Galmaarden (Vollezele), België

Telefoon (phone): 054 56 77 77 (+32-054 56 77 77) 054 56 77 77 (+32-054 56 77 77)

Fax (fax): +32 (53) 597-95-97 +32 (53) 597-95-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Axa Bank Zakenkantoor Cammaert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Axa Bank Zakenkantoor Cammaert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Axa Bank Zakenkantoor Cammaert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Axa Bank Zakenkantoor Cammaert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Axa Bank Zakenkantoor Cammaert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Axa Bank Zakenkantoor Cammaert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Axa Bank Zakenkantoor Cammaert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Axa Bank Zakenkantoor Cammaert
Products information Axa Bank Zakenkantoor Cammaert

BTW identificatienummer (tax): BE06633789062
Ondernemingsnummer: 3470550537
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Axa Bank Zakenkantoor Cammaert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Axa Bank Zakenkantoor Cammaert
(Get full report from official database of BE for Axa Bank Zakenkantoor Cammaert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Axa Bank Zakenkantoor Cammaert
Addition kinds of activities for Axa Bank Zakenkantoor Cammaert

315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
356299. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
20649914. Marshmallows | Marshmallows
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment
36639913. Zenderapparatuur, radio of televisie | Transmitting apparatus, radio or television
37140401. Automotive bedradingskabel sets | Automotive wiring harness sets

Werken bij Axa Bank Zakenkantoor Cammaert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Axa Bank Zakenkantoor Cammaert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Axa Bank Zakenkantoor Cammaert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Axa Bank Zakenkantoor Cammaert. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant te opglabbeek (regio hasselt) zijn we op zoek naar een chrijnwerker-plaatser  

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • Heftruckchauffeur in combinatie met bobijnopzetter - 2 ploegen - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met pin. Deze functie wordt gecombineerd met bobijnen opzetten.  Takenpakket: Bevoorraden van de materialen Laden en lossen De materialen op hun plaats zetten Bobijnen opzetten

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

Zoek naar antwoorden van Axa Bank Zakenkantoor Cammaert in sociale netwerken
Look for responds of Axa Bank Zakenkantoor Cammaert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Axa Bank Zakenkantoor Cammaert. Laat een reactie achter voor Axa Bank Zakenkantoor Cammaert. Axa Bank Zakenkantoor Cammaert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Axa Bank Zakenkantoor Cammaert. Leave a respond for Axa Bank Zakenkantoor Cammaert. Axa Bank Zakenkantoor Cammaert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Axa Bank Zakenkantoor Cammaert op de google maps. Adres en contacten Axa Bank Zakenkantoor Cammaert
Location of Axa Bank Zakenkantoor Cammaert on the google maps. Address and contacts of Axa Bank Zakenkantoor Cammaert

Andere gerelateerde bedrijven als come Axa Bank Zakenkantoor Cammaert Axa Bank Zakenkantoor Cammaert: SADONIUS - S.D.P. | ENTREPRISE DE PARCS ET JARDINS SAUDOYEZ BERTRAND | Relco S.A. | MICHA?L CARLIER | Cyberwork s.a.

Other related companies as Axa Bank Zakenkantoor Cammaert: SADONIUS - S.D.P. | ENTREPRISE DE PARCS ET JARDINS SAUDOYEZ BERTRAND | Relco S.A. | MICHA?L CARLIER | Cyberwork s.a.

Axa Bank Zakenkantoor Cammaert is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Axa Bank Zakenkantoor Cammaert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06633789062. Het bedrijf Axa Bank Zakenkantoor Cammaert bevindt zich op het adres: Oudstrijdersplein 10; 1570; Galmaarden (Vollezele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 589,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Axa Bank Zakenkantoor Cammaert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Axa Bank Zakenkantoor Cammaert is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Axa Bank Zakenkantoor Cammaert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Axa Bank Zakenkantoor Cammaert, openstaande posities, locatie van Axa Bank Zakenkantoor Cammaert op de kaart.

Axa Bank Zakenkantoor Cammaert is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Axa Bank Zakenkantoor Cammaert, company assigned to the tax number BE06633789062. The company Axa Bank Zakenkantoor Cammaert is located at the address: Oudstrijdersplein 10; 1570; Galmaarden (Vollezele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 589,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Axa Bank Zakenkantoor Cammaert were not found.
The main activity of Axa Bank Zakenkantoor Cammaert is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Axa Bank Zakenkantoor Cammaert is not available. You also can look at reviews of Axa Bank Zakenkantoor Cammaert, open positions, location of Axa Bank Zakenkantoor Cammaert on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Axa Bank Zakenkantoor Cammaert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Axa Bank Zakenkantoor Cammaert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Axa Bank Zakenkantoor Cammaert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Axa Bank Zakenkantoor Cammaert, employees, financial statistics.