FLVOPAK TERMINAL ACS NV

Contactgegevens FLVOPAK TERMINAL ACS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVOPAK TERMINAL ACS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVOPAK TERMINAL ACS NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Haven Lillo 410 2040 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-35-46-03-00 32-35-46-03-00

Fax (fax): 32-35-41-37-55 32-35-41-37-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVOPAK TERMINAL ACS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVOPAK TERMINAL ACS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVOPAK TERMINAL ACS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVOPAK TERMINAL ACS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVOPAK TERMINAL ACS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVOPAK TERMINAL ACS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVOPAK TERMINAL ACS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVOPAK TERMINAL ACS NV
Products information FLVOPAK TERMINAL ACS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08183410644
Ondernemingsnummer: 1216705322
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 468,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLVOPAK TERMINAL ACS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Subsidiary health services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVOPAK TERMINAL ACS NV
(Get full report from official database of BE for FLVOPAK TERMINAL ACS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVOPAK TERMINAL ACS NV
Addition kinds of activities for FLVOPAK TERMINAL ACS NV

251901. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
362901. Elektronische generatie apparatuur | Electronic generation equipment
01190303. Zonnebloem boerderij | Sunflower farm
13899900. Olie- en gasvelddiensten, nec, nec | Oil and gas field services, nec, nec
37430207. Trolley schoenen | Trolley shoes
59999911. vuurwerk | Fireworks

Werken bij FLVOPAK TERMINAL ACS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVOPAK TERMINAL ACS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVOPAK TERMINAL ACS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVOPAK TERMINAL ACS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent winkelbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als polyvalent winkelmedewerker bestaan jouw taken uit: - het verwerken van de leveringen in het magazijn - aanvullen van de rekken - bediening van klanten aan de kassa - afbakken van broodjes en koeken op de bakkerij afdeling - waken over de orde en de netheid in de winkel

  • Charcuterie medewerker (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkzaamheden bestaan uit: Snijden van charcuterie Bediening van de klanten Aanvullen van de vleestoog

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • barhulp - 05/09 en 08/09 (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je bedient de bar. Volgende taken behoren hierbij: tappen dranken uitschenken dranken mixen koffies maken afwassen bar schoon houden bij drukte opdienen en afruimen

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • Interieur adviseur decoratie (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor onthaal van de klanten, de wensen van hen vast te stellen en hen advies te geven over de producten. De klant informeren over de diensten bij de verkoop (korting, levering, getrouwheidskaart....) Bestellingen registreren Betalingen ontvangen  Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en grote winkel zijn wij op zoek naar een interieur adviseur. 

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van FLVOPAK TERMINAL ACS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVOPAK TERMINAL ACS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVOPAK TERMINAL ACS NV. Laat een reactie achter voor FLVOPAK TERMINAL ACS NV. FLVOPAK TERMINAL ACS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVOPAK TERMINAL ACS NV. Leave a respond for FLVOPAK TERMINAL ACS NV. FLVOPAK TERMINAL ACS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVOPAK TERMINAL ACS NV op de google maps. Adres en contacten FLVOPAK TERMINAL ACS NV
Location of FLVOPAK TERMINAL ACS NV on the google maps. Address and contacts of FLVOPAK TERMINAL ACS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVOPAK TERMINAL ACS NV FLVOPAK TERMINAL ACS NV: K.ST-NIKL.S.K.EXCELSIOR | BANCONTACT-MISTER CASH | Lines | DEMUYNCK | ALFONS VAN BOUWEL

Other related companies as FLVOPAK TERMINAL ACS NV: K.ST-NIKL.S.K.EXCELSIOR | BANCONTACT-MISTER CASH | Lines | DEMUYNCK | ALFONS VAN BOUWEL

FLVOPAK TERMINAL ACS NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVOPAK TERMINAL ACS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08183410644. Het bedrijf FLVOPAK TERMINAL ACS NV bevindt zich op het adres: Haven Lillo 410 2040 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 468,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Subsidiary health services. Producten gemaakt in FLVOPAK TERMINAL ACS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVOPAK TERMINAL ACS NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVOPAK TERMINAL ACS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVOPAK TERMINAL ACS NV, openstaande posities, locatie van FLVOPAK TERMINAL ACS NV op de kaart.

FLVOPAK TERMINAL ACS NV is a company, that was registered 2005 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLVOPAK TERMINAL ACS NV, company assigned to the tax number BE08183410644. The company FLVOPAK TERMINAL ACS NV is located at the address: Haven Lillo 410 2040 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 468,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Subsidiary health services. Products created in FLVOPAK TERMINAL ACS NV were not found.
The main activity of FLVOPAK TERMINAL ACS NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVOPAK TERMINAL ACS NV is not available. You also can look at reviews of FLVOPAK TERMINAL ACS NV, open positions, location of FLVOPAK TERMINAL ACS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVOPAK TERMINAL ACS NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVOPAK TERMINAL ACS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVOPAK TERMINAL ACS NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVOPAK TERMINAL ACS NV, employees, financial statistics.