ALFONS VAN BOUWEL

Contactgegevens ALFONS VAN BOUWEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFONS VAN BOUWEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFONS VAN BOUWEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAZEL 27; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14555217 (+32-14555217) 14555217 (+32-14555217)

Fax (fax): +32 (14) 505-95-95 +32 (14) 505-95-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFONS VAN BOUWEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFONS VAN BOUWEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFONS VAN BOUWEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFONS VAN BOUWEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFONS VAN BOUWEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFONS VAN BOUWEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFONS VAN BOUWEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFONS VAN BOUWEL
Products information ALFONS VAN BOUWEL

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFONS VAN BOUWEL
(Get full report from official database of BE for ALFONS VAN BOUWEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFONS VAN BOUWEL
Addition kinds of activities for ALFONS VAN BOUWEL

3499. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
22210413. Vinyon breedgeweven stoffen | Vinyon broadwoven fabrics
25910103. Venster schaduwrollen en toebehoren | Window shade rollers and fittings
30890110. Plastics en veselglas tanks | Plastics and fiberglass tanks
34440203. Elbows, voor luchtkanalen, kachelpijpen, enz .: plaatwerk | Elbows, for air ducts, stovepipes, etc.: sheet metal
35729900. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
50740200. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)

Werken bij ALFONS VAN BOUWEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFONS VAN BOUWEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFONS VAN BOUWEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFONS VAN BOUWEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • pedicure (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

Zoek naar antwoorden van ALFONS VAN BOUWEL in sociale netwerken
Look for responds of ALFONS VAN BOUWEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFONS VAN BOUWEL. Laat een reactie achter voor ALFONS VAN BOUWEL. ALFONS VAN BOUWEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFONS VAN BOUWEL. Leave a respond for ALFONS VAN BOUWEL. ALFONS VAN BOUWEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFONS VAN BOUWEL op de google maps. Adres en contacten ALFONS VAN BOUWEL
Location of ALFONS VAN BOUWEL on the google maps. Address and contacts of ALFONS VAN BOUWEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFONS VAN BOUWEL ALFONS VAN BOUWEL: LAWRENCE KAZAN | Rullens C | JEAN-LOUIS GOHY | Amiston BVBA | ST.AMANDSINSTITUUT

Other related companies as ALFONS VAN BOUWEL: LAWRENCE KAZAN | Rullens C | JEAN-LOUIS GOHY | Amiston BVBA | ST.AMANDSINSTITUUT

ALFONS VAN BOUWEL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFONS VAN BOUWEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf ALFONS VAN BOUWEL bevindt zich op het adres: MAZEL 27; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van ALFONS VAN BOUWEL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFONS VAN BOUWEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFONS VAN BOUWEL, openstaande posities, locatie van ALFONS VAN BOUWEL op de kaart.

ALFONS VAN BOUWEL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFONS VAN BOUWEL, company assigned to the tax number BE05163269042. The company ALFONS VAN BOUWEL is located at the address: MAZEL 27; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of ALFONS VAN BOUWEL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFONS VAN BOUWEL is not available. You also can look at reviews of ALFONS VAN BOUWEL, open positions, location of ALFONS VAN BOUWEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFONS VAN BOUWEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFONS VAN BOUWEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFONS VAN BOUWEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFONS VAN BOUWEL, employees, financial statistics.