APK LOGISTICS

Contactgegevens APK LOGISTICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APK LOGISTICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

APK LOGISTICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 205, Drabstraat 11 2640 Mortsel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-35-09-13 32-32-35-09-13

Fax (fax): 32-32-71-04-95 32-32-71-04-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APK LOGISTICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APK LOGISTICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APK LOGISTICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APK LOGISTICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APK LOGISTICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APK LOGISTICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APK LOGISTICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APK LOGISTICS
Products information APK LOGISTICS

BTW identificatienummer (tax): BE03060760498
Ondernemingsnummer: 5196228027
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 496,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in APK LOGISTICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Profiel (profile): International customs forwarding flexitanks project cargo Middle East

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APK LOGISTICS
(Get full report from official database of BE for APK LOGISTICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor APK LOGISTICS
Addition kinds of activities for APK LOGISTICS

3643. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
234299. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
33990106. Zilver poeder | Silver powder
36690105. Sirenen, elektrisch: voertuig-, marien-, industrieel en lucht raid | Sirens, electric: vehicle, marine, industrial, and air raid
38230414. Panelbordindicatoren, recorders en controllers: ontvanger | Panelboard indicators, recorders and controllers: receiver
39650302. Bevestigingsmiddelen, handschoen | Fasteners, glove
48220102. Telefoto diensten | Telephoto services
50430201. Identiteitsrecorders voor het fotograferen van cheques of vingerafdrukken | Identity recorders for photographing checks or fingerprints
57220202. Elektrische huishoudelijke apparaten, grote | Electric household appliances, major
76990603. Marine propeller reparatie | Marine propeller repair

Werken bij APK LOGISTICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APK LOGISTICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APK LOGISTICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APK LOGISTICS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

 • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

 • OPERATOR ASFALTCENTRALE (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Wijnegem zijn we op zoek naar een operator asfaltcentral voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan laden en de toevoer van cement beton en asfalt controleren je kan opstarten van de machine of de installatie controleren ( breekmachine mengmachine ...) je kan de controle en het onderhoud van de installaties je kan storingen aan een machine opsporen en aanpassen je kan de voorraad van grondstoffen en producten digitaal opvolgen

 • Huishoudhulp regio Berlaar - Lier (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Huishoudhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: T-INTERIM HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

 • On site teamleader (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

 • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

 • Integration Analyst (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

 • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

  Regio: OREYE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

 • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

 • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Flexijob

  Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van APK LOGISTICS in sociale netwerken
Look for responds of APK LOGISTICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor APK LOGISTICS. Laat een reactie achter voor APK LOGISTICS. APK LOGISTICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APK LOGISTICS. Leave a respond for APK LOGISTICS. APK LOGISTICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APK LOGISTICS op de google maps. Adres en contacten APK LOGISTICS
Location of APK LOGISTICS on the google maps. Address and contacts of APK LOGISTICS

Andere gerelateerde bedrijven als come APK LOGISTICS APK LOGISTICS: THIJS | B.M.C.I. SPRL | PATRICK CLAUS | JEAN NIJST | PACAUTO NV

Other related companies as APK LOGISTICS: THIJS | B.M.C.I. SPRL | PATRICK CLAUS | JEAN NIJST | PACAUTO NV

APK LOGISTICS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APK LOGISTICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03060760498. Het bedrijf APK LOGISTICS bevindt zich op het adres: 205, Drabstraat 11 2640 Mortsel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 496,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is International customs forwarding flexitanks project cargo Middle East. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in APK LOGISTICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APK LOGISTICS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APK LOGISTICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APK LOGISTICS, openstaande posities, locatie van APK LOGISTICS op de kaart.

APK LOGISTICS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is APK LOGISTICS, company assigned to the tax number BE03060760498. The company APK LOGISTICS is located at the address: 205, Drabstraat 11 2640 Mortsel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 496,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is International customs forwarding flexitanks project cargo Middle East. Industry category is Transport & Related Services. Products created in APK LOGISTICS were not found.
The main activity of APK LOGISTICS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of APK LOGISTICS is not available. You also can look at reviews of APK LOGISTICS, open positions, location of APK LOGISTICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APK LOGISTICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APK LOGISTICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APK LOGISTICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APK LOGISTICS, employees, financial statistics.