THIJS

Contactgegevens THIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PUTSTRAAT 16; 3840; BORGLOON, België

Telefoon (phone): 12745616 (+32-12745616) 12745616 (+32-12745616)

Fax (fax): +32 (53) 950-41-46 +32 (53) 950-41-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIJS
Products information THIJS

BTW identificatienummer (tax): BE03384307861
Ondernemingsnummer: 8483886718
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Spiritueux, Vins.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIJS
(Get full report from official database of BE for THIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIJS
Addition kinds of activities for THIJS

238999. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
505101. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
17990100. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
34990301. Ladder assemblies, combinatie werkstand: metaal | Ladder assemblies, combination workstand: metal
37280105. Liften, vliegtuigen | Elevators, aircraft
38410210. Otoscopen, behalve electromedical | Otoscopes, except electromedical
50930203. Wire en kabel schroot | Wire and cable scrap
59990907. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
60360000. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
82310203. Militaire postbibliotheek | Military post library

Werken bij THIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Poetshulp/huishoudhulp in regio Zele-Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van THIJS in sociale netwerken
Look for responds of THIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIJS. Laat een reactie achter voor THIJS. THIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIJS. Leave a respond for THIJS. THIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIJS op de google maps. Adres en contacten THIJS
Location of THIJS on the google maps. Address and contacts of THIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come THIJS THIJS: Honeymoon | PIERRE DE SCHEPPER | SOFT & SHINE | OSTEOPAAT VERHAEST G. | TONY VERMEULEN

Other related companies as THIJS: Honeymoon | PIERRE DE SCHEPPER | SOFT & SHINE | OSTEOPAAT VERHAEST G. | TONY VERMEULEN

THIJS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03384307861. Het bedrijf THIJS bevindt zich op het adres: PUTSTRAAT 16; 3840; BORGLOON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Spiritueux, Vins..
De hoofdactiviteit van THIJS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIJS, openstaande posities, locatie van THIJS op de kaart.

THIJS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIJS, company assigned to the tax number BE03384307861. The company THIJS is located at the address: PUTSTRAAT 16; 3840; BORGLOON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Spiritueux, Vins..
The main activity of THIJS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of THIJS is not available. You also can look at reviews of THIJS, open positions, location of THIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIJS, employees, financial statistics.