FLORFIT INDUSTRIES NV

Contactgegevens FLORFIT INDUSTRIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLORFIT INDUSTRIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLORFIT INDUSTRIES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vosveld 9a 2110 Wijnegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-26-20-26 32-33-26-20-26

Fax (fax): 32-33-26-14-15 32-33-26-14-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLORFIT INDUSTRIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLORFIT INDUSTRIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLORFIT INDUSTRIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLORFIT INDUSTRIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLORFIT INDUSTRIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLORFIT INDUSTRIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLORFIT INDUSTRIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLORFIT INDUSTRIES NV
Products information FLORFIT INDUSTRIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE07298461914
Ondernemingsnummer: 7321258544
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLORFIT INDUSTRIES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - household products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLORFIT INDUSTRIES NV
(Get full report from official database of BE for FLORFIT INDUSTRIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLORFIT INDUSTRIES NV
Addition kinds of activities for FLORFIT INDUSTRIES NV

581300. Drinkplaatsen | Drinking places
02790200. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
17619902. Plafonds, metaal: montage en reparatie | Ceilings, metal: erection and repair
22119914. Express strepen, katoen | Express stripes, cotton
28920205. Dynamiet | Dynamite
38510107. Magnifiers (lezers en simpele magnifiers) | Magnifiers (readers and simple magnifiers)
56110000. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores

Werken bij FLORFIT INDUSTRIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLORFIT INDUSTRIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLORFIT INDUSTRIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLORFIT INDUSTRIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclagebedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie van nieuw en gerecycleerde grondstoffen.

  • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • Student with excellent knowledge of the Czech language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Czech language. The job requires to do data quality checks in Czech. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

Zoek naar antwoorden van FLORFIT INDUSTRIES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLORFIT INDUSTRIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLORFIT INDUSTRIES NV. Laat een reactie achter voor FLORFIT INDUSTRIES NV. FLORFIT INDUSTRIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLORFIT INDUSTRIES NV. Leave a respond for FLORFIT INDUSTRIES NV. FLORFIT INDUSTRIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLORFIT INDUSTRIES NV op de google maps. Adres en contacten FLORFIT INDUSTRIES NV
Location of FLORFIT INDUSTRIES NV on the google maps. Address and contacts of FLORFIT INDUSTRIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLORFIT INDUSTRIES NV FLORFIT INDUSTRIES NV: HORTILUC IDEE JARDIN | D Bernard Feng Shui | VANDEN BERGH & FILS | Casse P | Stat Belgium NV

Other related companies as FLORFIT INDUSTRIES NV: HORTILUC IDEE JARDIN | D Bernard Feng Shui | VANDEN BERGH & FILS | Casse P | Stat Belgium NV

FLORFIT INDUSTRIES NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLORFIT INDUSTRIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07298461914. Het bedrijf FLORFIT INDUSTRIES NV bevindt zich op het adres: Vosveld 9a 2110 Wijnegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 869,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plastics - household products. Producten gemaakt in FLORFIT INDUSTRIES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLORFIT INDUSTRIES NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLORFIT INDUSTRIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLORFIT INDUSTRIES NV, openstaande posities, locatie van FLORFIT INDUSTRIES NV op de kaart.

FLORFIT INDUSTRIES NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLORFIT INDUSTRIES NV, company assigned to the tax number BE07298461914. The company FLORFIT INDUSTRIES NV is located at the address: Vosveld 9a 2110 Wijnegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 869,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plastics - household products. Products created in FLORFIT INDUSTRIES NV were not found.
The main activity of FLORFIT INDUSTRIES NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLORFIT INDUSTRIES NV is not available. You also can look at reviews of FLORFIT INDUSTRIES NV, open positions, location of FLORFIT INDUSTRIES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLORFIT INDUSTRIES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLORFIT INDUSTRIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLORFIT INDUSTRIES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLORFIT INDUSTRIES NV, employees, financial statistics.