VANDEN BERGH & FILS

Contactgegevens VANDEN BERGH & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEN BERGH & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEN BERGH & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD EMILE BOCKSTAEL 16-18; 1020; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 24257606 (+32-24257606) 24257606 (+32-24257606)

Fax (fax): +32 (61) 369-10-98 +32 (61) 369-10-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEN BERGH & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEN BERGH & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEN BERGH & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEN BERGH & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEN BERGH & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEN BERGH & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEN BERGH & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEN BERGH & FILS
Products information VANDEN BERGH & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE08038391113
Ondernemingsnummer: 1194732666
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie.. Produits: Adoucisseurs d'Eau, Mat茅riel de Chauffage Central.. Produits: Equipement de Chauffage au Gaz, Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Types de Mat茅riaux: Convecteurs, Radiateurs.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Installation de menuiserie en bois and plastique. Quincailleries. Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEN BERGH & FILS
(Get full report from official database of BE for VANDEN BERGH & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEN BERGH & FILS
Addition kinds of activities for VANDEN BERGH & FILS

379599. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
391500. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
15420200. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
23290203. Field jackets, military | Field jackets, military
37140125. Waterpomp, motorvoertuig | Water pump, motor vehicle

Werken bij VANDEN BERGH & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEN BERGH & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEN BERGH & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEN BERGH & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • LOODGIETER (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je start van nul op een werf tot de volledige afwerking van sanitair en centrale verwarming. - Kap en slijpwerk. - Het trekken van alle leidingen voor gast - water - electriciteit - Installatie van badkamer meubelen, hangen van wc's, plaatsen van radiatoren en ketels. - Douchecabines plaatsen

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

Zoek naar antwoorden van VANDEN BERGH & FILS in sociale netwerken
Look for responds of VANDEN BERGH & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEN BERGH & FILS. Laat een reactie achter voor VANDEN BERGH & FILS. VANDEN BERGH & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEN BERGH & FILS. Leave a respond for VANDEN BERGH & FILS. VANDEN BERGH & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEN BERGH & FILS op de google maps. Adres en contacten VANDEN BERGH & FILS
Location of VANDEN BERGH & FILS on the google maps. Address and contacts of VANDEN BERGH & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEN BERGH & FILS VANDEN BERGH & FILS: Conseil (Librairie du) | BAKKERIJ IGNACE | COIFFURE LINDA | K.U.L.-DEP.LITERATUURWETENSCHAPPEN | BEST SELLER ADVERTISING SA

Other related companies as VANDEN BERGH & FILS: Conseil (Librairie du) | BAKKERIJ IGNACE | COIFFURE LINDA | K.U.L.-DEP.LITERATUURWETENSCHAPPEN | BEST SELLER ADVERTISING SA

VANDEN BERGH & FILS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEN BERGH & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08038391113. Het bedrijf VANDEN BERGH & FILS bevindt zich op het adres: BOULEVARD EMILE BOCKSTAEL 16-18; 1020; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Installation de menuiserie en bois and plastique. Quincailleries. Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie.. Produits: Adoucisseurs d'Eau, Mat茅riel de Chauffage Central.. Produits: Equipement de Chauffage au Gaz, Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Types de Mat茅riaux: Convecteurs, Radiateurs..
De hoofdactiviteit van VANDEN BERGH & FILS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEN BERGH & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEN BERGH & FILS, openstaande posities, locatie van VANDEN BERGH & FILS op de kaart.

VANDEN BERGH & FILS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEN BERGH & FILS, company assigned to the tax number BE08038391113. The company VANDEN BERGH & FILS is located at the address: BOULEVARD EMILE BOCKSTAEL 16-18; 1020; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Installation de menuiserie en bois and plastique. Quincailleries. Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr. List of products are Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie.. Produits: Adoucisseurs d'Eau, Mat茅riel de Chauffage Central.. Produits: Equipement de Chauffage au Gaz, Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Types de Mat茅riaux: Convecteurs, Radiateurs..
The main activity of VANDEN BERGH & FILS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEN BERGH & FILS is not available. You also can look at reviews of VANDEN BERGH & FILS, open positions, location of VANDEN BERGH & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEN BERGH & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEN BERGH & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEN BERGH & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEN BERGH & FILS, employees, financial statistics.