A ABC de la Serrure du Globe

Contactgegevens A ABC de la Serrure du Globe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A ABC de la Serrure du Globe: address, phone, fax, email, website, opening hours

A ABC de la Serrure du Globe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Brugmann 591; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 345 88 86; 0475 76 08 30 (+32-02 345 88 86; 0475 76 08 30) 02 345 88 86; 0475 76 08 30 (+32-02 345 88 86; 0475 76 08 30)

Fax (fax): 02 345 86 14 (+32-02 345 86 14) 02 345 86 14 (+32-02 345 86 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A ABC de la Serrure du Globe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A ABC de la Serrure du Globe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A ABC de la Serrure du Globe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A ABC de la Serrure du Globe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A ABC de la Serrure du Globe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A ABC de la Serrure du Globe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A ABC de la Serrure du Globe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A ABC de la Serrure du Globe
Products information A ABC de la Serrure du Globe

BTW identificatienummer (tax): BE05784545898
Ondernemingsnummer: 1228240966
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Locks & keys; Fireproof & armoured doors

Product categorie (product category): Safes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A ABC de la Serrure du Globe
(Get full report from official database of BE for A ABC de la Serrure du Globe)

Aanvulling soorten activiteiten voor A ABC de la Serrure du Globe
Addition kinds of activities for A ABC de la Serrure du Globe

317202. Lederen hoesjes | Leather cases
352402. Tuinmaaiers en toebehoren | Lawn and garden mowers and accessories
30890220. Tumblers, kunststoffen | Tumblers, plastics
32720713. Steen, betonbeton | Stone, cast concrete
37280502. Doel drones | Target drones
39490803. Biljartkrijt | Billiard chalk
70410102. Broederschap residentieel huis | Fraternity residential house
73490204. Vloerverwarming | Floor waxing

Werken bij A ABC de la Serrure du Globe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A ABC de la Serrure du Globe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A ABC de la Serrure du Globe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A ABC de la Serrure du Globe. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper (m/v) Decoratie - Kassabeheer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gedreven personen die kunnen instaan voor de verkoop van decoratie en het kassabeheer. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze deklanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun decoratie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de kassa.

  • Administratief bediende op de boekhouding (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de administratief bediende die wij zoeken? Experts is dringend op zoek naar een tijdelijk ondersteunend administratief talent voor een een bedrijf actief in de chemische sector - regio Waregem, dit tot eind januari. Wat houden jouw taken precies in: inscannen van facturen inboeken van kassaverrichtingen inboeken van banken Aankoopfacturen in de workflow steken ...

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • Deeltijdse bewakingsagent banksector (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

  • Medewerker Frituur (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

    Type: Flexijob

    Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van A ABC de la Serrure du Globe in sociale netwerken
Look for responds of A ABC de la Serrure du Globe in social networks

Lees alle opmerkingen voor A ABC de la Serrure du Globe. Laat een reactie achter voor A ABC de la Serrure du Globe. A ABC de la Serrure du Globe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A ABC de la Serrure du Globe. Leave a respond for A ABC de la Serrure du Globe. A ABC de la Serrure du Globe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A ABC de la Serrure du Globe op de google maps. Adres en contacten A ABC de la Serrure du Globe
Location of A ABC de la Serrure du Globe on the google maps. Address and contacts of A ABC de la Serrure du Globe

Andere gerelateerde bedrijven als come A ABC de la Serrure du Globe A ABC de la Serrure du Globe: FLB. I. P. NV | HOLEMANS | Aelbrecht-Maes NV | Hostyn F | FRITUUR ST.ELOOI

Other related companies as A ABC de la Serrure du Globe: FLB. I. P. NV | HOLEMANS | Aelbrecht-Maes NV | Hostyn F | FRITUUR ST.ELOOI

A ABC de la Serrure du Globe is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A ABC de la Serrure du Globe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05784545898. Het bedrijf A ABC de la Serrure du Globe bevindt zich op het adres: Avenue Brugmann 591; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Safes. Lijst met producten zijn Locks & keys; Fireproof & armoured doors.
De hoofdactiviteit van A ABC de la Serrure du Globe is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A ABC de la Serrure du Globe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A ABC de la Serrure du Globe, openstaande posities, locatie van A ABC de la Serrure du Globe op de kaart.

A ABC de la Serrure du Globe is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is A ABC de la Serrure du Globe, company assigned to the tax number BE05784545898. The company A ABC de la Serrure du Globe is located at the address: Avenue Brugmann 591; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Safes. List of products are Locks & keys; Fireproof & armoured doors.
The main activity of A ABC de la Serrure du Globe is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A ABC de la Serrure du Globe is not available. You also can look at reviews of A ABC de la Serrure du Globe, open positions, location of A ABC de la Serrure du Globe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A ABC de la Serrure du Globe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A ABC de la Serrure du Globe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A ABC de la Serrure du Globe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A ABC de la Serrure du Globe, employees, financial statistics.