FLB. I. P. NV

Contactgegevens FLB. I. P. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLB. I. P. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLB. I. P. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gasthuisstr. 14b 2550 Kontich - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-31-73-80 32-15-31-73-80

Fax (fax): 32-15-31-97-90 32-15-31-97-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLB. I. P. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLB. I. P. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLB. I. P. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLB. I. P. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLB. I. P. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLB. I. P. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLB. I. P. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLB. I. P. NV
Products information FLB. I. P. NV

BTW identificatienummer (tax): BE08669006347
Ondernemingsnummer: 4699371337
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 552,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLB. I. P. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLB. I. P. NV
(Get full report from official database of BE for FLB. I. P. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLB. I. P. NV
Addition kinds of activities for FLB. I. P. NV

306914. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
38269904. Colorimeters (optische instrumenten) | Colorimeters (optical instruments)
59991806. Cribs | Cribs
62219900. Commodity contracten makelaars, dealers, nec | Commodity contracts brokers, dealers, nec
76290101. Hoorhulp reparatie | Hearing aid repair

Werken bij FLB. I. P. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLB. I. P. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLB. I. P. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLB. I. P. NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

 • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

 • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

 • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

  Regio: ASTENE

  Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

  Type: Studentenjob

  Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

 • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

 • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

 • Klinisch psycholoog (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Psychologisch Bureau

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychologische begeleiding en psychotherapie (gedragstherapeutisch kader) in praktijk met meerdere collega's.

 • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Montagewerk

 • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

 • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van FLB. I. P. NV in sociale netwerken
Look for responds of FLB. I. P. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLB. I. P. NV. Laat een reactie achter voor FLB. I. P. NV. FLB. I. P. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLB. I. P. NV. Leave a respond for FLB. I. P. NV. FLB. I. P. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLB. I. P. NV op de google maps. Adres en contacten FLB. I. P. NV
Location of FLB. I. P. NV on the google maps. Address and contacts of FLB. I. P. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLB. I. P. NV FLB. I. P. NV: DEXIA | PINOT GRIS | Centre PMS 1 Libre de Bruxelles | BENOIT LEMPEREUR | ADELEC

Other related companies as FLB. I. P. NV: DEXIA | PINOT GRIS | Centre PMS 1 Libre de Bruxelles | BENOIT LEMPEREUR | ADELEC

FLB. I. P. NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLB. I. P. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08669006347. Het bedrijf FLB. I. P. NV bevindt zich op het adres: Gasthuisstr. 14b 2550 Kontich - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 552,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLB. I. P. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLB. I. P. NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLB. I. P. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLB. I. P. NV, openstaande posities, locatie van FLB. I. P. NV op de kaart.

FLB. I. P. NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLB. I. P. NV, company assigned to the tax number BE08669006347. The company FLB. I. P. NV is located at the address: Gasthuisstr. 14b 2550 Kontich - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 552,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLB. I. P. NV were not found.
The main activity of FLB. I. P. NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLB. I. P. NV is not available. You also can look at reviews of FLB. I. P. NV, open positions, location of FLB. I. P. NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLB. I. P. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLB. I. P. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLB. I. P. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLB. I. P. NV, employees, financial statistics.