BAKKERIJ VANESSA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • BAKKERIJ VANESSA
Private companiesWater Transportation • BAKKERIJ VANESSA

Contactgegevens BAKKERIJ VANESSA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ VANESSA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ VANESSA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-BERNARDSESTEENWEG 51; 2620; HEMIKSEM, België

Telefoon (phone): 38772489 (+32-38772489) 38772489 (+32-38772489)

Fax (fax): +32 (87) 167-43-65 +32 (87) 167-43-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ VANESSA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ VANESSA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ VANESSA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ VANESSA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ VANESSA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ VANESSA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ VANESSA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ VANESSA
Products information BAKKERIJ VANESSA

BTW identificatienummer (tax): BE05947692871
Ondernemingsnummer: 4627960205
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 765,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BAKKERIJ VANESSA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ VANESSA
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ VANESSA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ VANESSA
Addition kinds of activities for BAKKERIJ VANESSA

209201. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
731902. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services
08110000. Houtwegen | Timber tracts
32290000. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
38230406. Data loggers, industriële proces type | Data loggers, industrial process type
38230501. Absorptieanalysatoren: infrarood, röntgen, enz .: industrieel | Absorption analyzers: infrared, x-ray, etc.: industrial
50999913. Zonnebril | Sunglasses
76991903. Zakboek reparatie winkel | Pocketbook repair shop
87210202. Payroll accounting service | Payroll accounting service
87339902. Onderzoeksinstituut | Research institute

Werken bij BAKKERIJ VANESSA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ VANESSA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ VANESSA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ VANESSA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • POETSHULP MET WAGEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor 37u per week. EIGEN VERVOER IS VERPLICHT! Je staat in voor het poetsen bij hulpbehoevende mensen. *Huishoudelijke hulp bieden: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, strijken en ramen lappen, plantjes water geven.... *Stimuleren van de zelfredzaamheid bij de cliënt. *Aandacht voor het kwaliteitsproces tijdens de hulpverlening.*Invullen van werkbladen, laten ondertekenen door de klant, deze papieren met zorg behandelen

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: VERGO

    Type: Vaste Job

    LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ VANESSA in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ VANESSA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ VANESSA. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ VANESSA. BAKKERIJ VANESSA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ VANESSA. Leave a respond for BAKKERIJ VANESSA. BAKKERIJ VANESSA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ VANESSA op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ VANESSA
Location of BAKKERIJ VANESSA on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ VANESSA

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ VANESSA BAKKERIJ VANESSA: R.G. AUTOMOBILES | De Geeter A | Double Clic | A. SPRENGER | ROGER DE BOECK

Other related companies as BAKKERIJ VANESSA: R.G. AUTOMOBILES | De Geeter A | Double Clic | A. SPRENGER | ROGER DE BOECK

BAKKERIJ VANESSA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ VANESSA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947692871. Het bedrijf BAKKERIJ VANESSA bevindt zich op het adres: SINT-BERNARDSESTEENWEG 51; 2620; HEMIKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 765,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ VANESSA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ VANESSA is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ VANESSA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ VANESSA, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ VANESSA op de kaart.

BAKKERIJ VANESSA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ VANESSA, company assigned to the tax number BE05947692871. The company BAKKERIJ VANESSA is located at the address: SINT-BERNARDSESTEENWEG 51; 2620; HEMIKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 765,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ VANESSA were not found.
The main activity of BAKKERIJ VANESSA is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ VANESSA is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ VANESSA, open positions, location of BAKKERIJ VANESSA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ VANESSA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ VANESSA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ VANESSA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ VANESSA, employees, financial statistics.