ROGER DE BOECK

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ROGER DE BOECK

Contactgegevens ROGER DE BOECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER DE BOECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER DE BOECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAZANTENLAAN 15; 1653; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23801128 (+32-23801128) 23801128 (+32-23801128)

Fax (fax): +32 (87) 748-18-30 +32 (87) 748-18-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER DE BOECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER DE BOECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER DE BOECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER DE BOECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER DE BOECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER DE BOECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER DE BOECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER DE BOECK
Products information ROGER DE BOECK

BTW identificatienummer (tax): BE07344329833
Ondernemingsnummer: 8367980957
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER DE BOECK
(Get full report from official database of BE for ROGER DE BOECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER DE BOECK
Addition kinds of activities for ROGER DE BOECK

344203. Scherm- en stormdeuren en ramen | Screen and storm doors and windows
20239911. Milkshake mix | Milkshake mix
24359903. Multiplex, hardhout of hardhout geconfronteerd | Plywood, hardwood or hardwood faced
28650305. Benzol (industriële organische chemische stof) | Benzol (industrial organic chemical)
32610202. Kastkasten, glanzend china | Closet bowls, vitreous china
36710204. Electron buizen, ontvangst type | Electron tubes, receiving type
36740212. Dunne filmcircuits | Thin film circuits
39991000. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
89990800. Communicatiediensten | Communication services
95110102. Milieubeschermingsagentschap, overheid | Environmental protection agency, government

Werken bij ROGER DE BOECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER DE BOECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER DE BOECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER DE BOECK. Looking for open vacancies in other companies

 • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

 • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

 • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

  Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

  Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

  Type: Studentenjob

  Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Jobstudent verkoop (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: KIABI

  Type: Studentenjob

  Kiabi is een Franse winkelketen van kleding, schoenen en mode accessoires voor dames, heren en kinderen. Kiabi opent winkels in België en jij kan deel uitmaken van dit fantastisch avontuur. Als jobstudent bestaat jouw takenpakket uit: Klantenservice (adviseren, helpen); Kassabediening; Behandeling van de leveringen.

 • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

 • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

 • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

 • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TRAINM

  Type: Zelfstandige activiteit

  TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected] Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van ROGER DE BOECK in sociale netwerken
Look for responds of ROGER DE BOECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER DE BOECK. Laat een reactie achter voor ROGER DE BOECK. ROGER DE BOECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER DE BOECK. Leave a respond for ROGER DE BOECK. ROGER DE BOECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER DE BOECK op de google maps. Adres en contacten ROGER DE BOECK
Location of ROGER DE BOECK on the google maps. Address and contacts of ROGER DE BOECK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER DE BOECK ROGER DE BOECK: DEXIA | LEOPOLD VERBRUGGEN | Monique | DOVA | R. GOFFIN

Other related companies as ROGER DE BOECK: DEXIA | LEOPOLD VERBRUGGEN | Monique | DOVA | R. GOFFIN

ROGER DE BOECK is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER DE BOECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07344329833. Het bedrijf ROGER DE BOECK bevindt zich op het adres: FAZANTENLAAN 15; 1653; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER DE BOECK is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER DE BOECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER DE BOECK, openstaande posities, locatie van ROGER DE BOECK op de kaart.

ROGER DE BOECK is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER DE BOECK, company assigned to the tax number BE07344329833. The company ROGER DE BOECK is located at the address: FAZANTENLAAN 15; 1653; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER DE BOECK is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER DE BOECK is not available. You also can look at reviews of ROGER DE BOECK, open positions, location of ROGER DE BOECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER DE BOECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER DE BOECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER DE BOECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER DE BOECK, employees, financial statistics.