YVETTE FLEURS

Contactgegevens YVETTE FLEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVETTE FLEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVETTE FLEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CHتNE; 4680; VISE, België

Telefoon (phone): 42642465 (+32-42642465) 42642465 (+32-42642465)

Fax (fax): +32 (4) 723-69-58 +32 (4) 723-69-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVETTE FLEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVETTE FLEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVETTE FLEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVETTE FLEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVETTE FLEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVETTE FLEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVETTE FLEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVETTE FLEURS
Products information YVETTE FLEURS

BTW identificatienummer (tax): BE05822723388
Ondernemingsnummer: 6841979980
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 220,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in YVETTE FLEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVETTE FLEURS
(Get full report from official database of BE for YVETTE FLEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVETTE FLEURS
Addition kinds of activities for YVETTE FLEURS

326902. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
701102. Vakantie logeert | Vacation lodges
899902. Kunstgerelateerde diensten | Art related services
36340405. Irons, elektrisch: huishouden | Irons, electric: household
36940202. Harness kabelsets, verbrandingsmotoren | Harness wiring sets, internal combustion engines
48320105. Gemakkelijk luisteren | Easy listening

Werken bij YVETTE FLEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVETTE FLEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVETTE FLEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVETTE FLEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

  • Grondwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • Magazijnmedewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: VAN DE VELDE - WILLEMS

    Type: Studentenjob

    -ontvangst en controle binnengekomen goederen -aanvullen winkelrekken -algemene taken magazijnbeheer

  • Dynamische Project Assistant (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Secretary Plus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als Project Assistant bij Secretary Plus werk je steeds voor minstens 3 tot 6 maanden op projectbasis bij een klant. Wanneer een project bijna afgerond is, kijken we uit naar een nieuwe boeiende uitdaging die je evenveel voldoening biedt als het vorige. Je kan zowel ingezet worden als Management Assistant, Department Assistant (Sales, Marketing, HR, …) of Allround Assistant. Je rolt naadloos van de ene opdracht in de andere.

  • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van YVETTE FLEURS in sociale netwerken
Look for responds of YVETTE FLEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVETTE FLEURS. Laat een reactie achter voor YVETTE FLEURS. YVETTE FLEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVETTE FLEURS. Leave a respond for YVETTE FLEURS. YVETTE FLEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVETTE FLEURS op de google maps. Adres en contacten YVETTE FLEURS
Location of YVETTE FLEURS on the google maps. Address and contacts of YVETTE FLEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come YVETTE FLEURS YVETTE FLEURS: Futurex | Debruyne NV | Belle Vue | MARC NUYENS | Wegenbouwer (De)

Other related companies as YVETTE FLEURS: Futurex | Debruyne NV | Belle Vue | MARC NUYENS | Wegenbouwer (De)

YVETTE FLEURS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVETTE FLEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05822723388. Het bedrijf YVETTE FLEURS bevindt zich op het adres: RUE DU CHتNE; 4680; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 220,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in YVETTE FLEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVETTE FLEURS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVETTE FLEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVETTE FLEURS, openstaande posities, locatie van YVETTE FLEURS op de kaart.

YVETTE FLEURS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVETTE FLEURS, company assigned to the tax number BE05822723388. The company YVETTE FLEURS is located at the address: RUE DU CHتNE; 4680; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 220,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten. Products created in YVETTE FLEURS were not found.
The main activity of YVETTE FLEURS is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YVETTE FLEURS is not available. You also can look at reviews of YVETTE FLEURS, open positions, location of YVETTE FLEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVETTE FLEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVETTE FLEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVETTE FLEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVETTE FLEURS, employees, financial statistics.