FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA
Private companiesHealth Services • FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA

Contactgegevens FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. De La Closeraie 5 4000 Liege - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-24-94-10 32-42-24-94-10

Fax (fax): 32-42-24-94-39 32-42-24-94-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA
Products information FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA

BTW identificatienummer (tax): BE07877166748
Ondernemingsnummer: 5653259277
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 575,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software, technical and scientific

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA
(Get full report from official database of BE for FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA
Addition kinds of activities for FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA

147999. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
503204. Bouwsteen | Building stone
22990213. Trimmen, behalve geweven | Trimming felts, except woven
26720102. Geëmailleerd papier: gemaakt van gekochte papier | Enameled paper: made from purchased paper
27210104. Televisieschema's: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Television schedules: publishing only, not printed on site
30890215. Schoteltjes, kunststof | Saucers, plastics
34829904. Papierschalen: leeg, leeg of geladen: 30 mm. | Paper shells: empty, blank, or loaded: 30 mm. and below
38420300. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
38430200. Tandheelkundige materialen | Dental materials
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing

Werken bij FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Chauffeur CE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA in sociale netwerken
Look for responds of FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA. Laat een reactie achter voor FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA. FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA. Leave a respond for FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA. FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA op de google maps. Adres en contacten FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA
Location of FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA on the google maps. Address and contacts of FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA: GUY DORVAL | Compimex BVBA | ELECTRO- BOBINAGE TIMMERMANS | JOSEPH DE WACHTER | PEUGEOT-BULLMAN

Other related companies as FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA: GUY DORVAL | Compimex BVBA | ELECTRO- BOBINAGE TIMMERMANS | JOSEPH DE WACHTER | PEUGEOT-BULLMAN

FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07877166748. Het bedrijf FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA bevindt zich op het adres: Av. De La Closeraie 5 4000 Liege - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 575,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Software, technical and scientific. Producten gemaakt in FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA, openstaande posities, locatie van FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA op de kaart.

FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA, company assigned to the tax number BE07877166748. The company FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA is located at the address: Av. De La Closeraie 5 4000 Liege - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 575,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Software, technical and scientific. Products created in FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA were not found.
The main activity of FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA is not available. You also can look at reviews of FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA, open positions, location of FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMEDICAL BUSINESS CHANNEL EN LIQU SA, employees, financial statistics.