JOSEPH DE WACHTER

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • JOSEPH DE WACHTER
Private companiesHealth Services • JOSEPH DE WACHTER

Contactgegevens JOSEPH DE WACHTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPH DE WACHTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPH DE WACHTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TUINWIJK 1; 2840; RUMST, België

Telefoon (phone): 38884930 (+32-38884930) 38884930 (+32-38884930)

Fax (fax): +32 (53) 879-19-57 +32 (53) 879-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPH DE WACHTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPH DE WACHTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPH DE WACHTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPH DE WACHTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPH DE WACHTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPH DE WACHTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPH DE WACHTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPH DE WACHTER
Products information JOSEPH DE WACHTER

BTW identificatienummer (tax): BE06585174560
Ondernemingsnummer: 7912048339
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JOSEPH DE WACHTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPH DE WACHTER
(Get full report from official database of BE for JOSEPH DE WACHTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPH DE WACHTER
Addition kinds of activities for JOSEPH DE WACHTER

2675. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
805199. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec
20110102. Corned beef, uit vlees geslacht op het terrein | Corned beef, from meat slaughtered on site
50880304. Vliegtuiguitrusting en -benodigdheden, nec | Aircraft equipment and supplies, nec
79991510. Skiverhuur concessie | Ski rental concession

Werken bij JOSEPH DE WACHTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPH DE WACHTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPH DE WACHTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPH DE WACHTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Internaatsopvoeder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vzw KSO Tielt-Ruiselede

    Type: Vaste Job

    U staat in teamverband in voor: de opvoeding van de internen; de studiebegeleiding van de internen; het organiseren en begeleiden van activiteiten; de praktische organisatie van het internaat; de communicatie met ouders en externe begeleiders.

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • People Manager (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Kinderkinesitherapeut, kinesitherapeut pediatrie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DANIELS-BOEY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut in onze groepspraktijk met baby's, peuters, kleuters, lagere school kinderen en tieners. Je geeft hen therapie omwille van neuromotorische, psychomotorische en/of respiratoire moeilijkheden. Hierbij is het belangrijk zelfstandig te kunnen werken, graag in team te werken en initiatief te kunnen nemen. Op regelmatige basis overleg je met je collega over de cliënten, agenda, behandeling, bijscholingen,... en zoeken we samen naar een zo goed mogelijk therapieplan voor onze cliënten.

Zoek naar antwoorden van JOSEPH DE WACHTER in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPH DE WACHTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPH DE WACHTER. Laat een reactie achter voor JOSEPH DE WACHTER. JOSEPH DE WACHTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPH DE WACHTER. Leave a respond for JOSEPH DE WACHTER. JOSEPH DE WACHTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPH DE WACHTER op de google maps. Adres en contacten JOSEPH DE WACHTER
Location of JOSEPH DE WACHTER on the google maps. Address and contacts of JOSEPH DE WACHTER

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPH DE WACHTER JOSEPH DE WACHTER: Goossens W | RESTAURANT LE FAUCON | ISTACE J,HENNO & CO SA | BAGLIO | PME Service ASBL

Other related companies as JOSEPH DE WACHTER: Goossens W | RESTAURANT LE FAUCON | ISTACE J,HENNO & CO SA | BAGLIO | PME Service ASBL

JOSEPH DE WACHTER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPH DE WACHTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585174560. Het bedrijf JOSEPH DE WACHTER bevindt zich op het adres: TUINWIJK 1; 2840; RUMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in JOSEPH DE WACHTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSEPH DE WACHTER is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPH DE WACHTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPH DE WACHTER, openstaande posities, locatie van JOSEPH DE WACHTER op de kaart.

JOSEPH DE WACHTER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPH DE WACHTER, company assigned to the tax number BE06585174560. The company JOSEPH DE WACHTER is located at the address: TUINWIJK 1; 2840; RUMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in JOSEPH DE WACHTER were not found.
The main activity of JOSEPH DE WACHTER is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPH DE WACHTER is not available. You also can look at reviews of JOSEPH DE WACHTER, open positions, location of JOSEPH DE WACHTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPH DE WACHTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPH DE WACHTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPH DE WACHTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPH DE WACHTER, employees, financial statistics.