CAROLINE GUIETTE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • CAROLINE GUIETTE
Private companiesHealth Services • CAROLINE GUIETTE

Contactgegevens CAROLINE GUIETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAROLINE GUIETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAROLINE GUIETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BORGERWEERT 9; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32529216 32529216

Fax (fax): +32 (53) 363-26-88 +32 (53) 363-26-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAROLINE GUIETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAROLINE GUIETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAROLINE GUIETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAROLINE GUIETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAROLINE GUIETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAROLINE GUIETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAROLINE GUIETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAROLINE GUIETTE
Products information CAROLINE GUIETTE

BTW identificatienummer (tax): BE02036010742
Ondernemingsnummer: 1751190185
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in CAROLINE GUIETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAROLINE GUIETTE
(Get full report from official database of BE for CAROLINE GUIETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAROLINE GUIETTE
Addition kinds of activities for CAROLINE GUIETTE

013300. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
31710000. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
38430203. Tandlegeringen voor amalgamen | Dental alloys for amalgams
51729902. Brandstof | Fuel oil
79991204. Rodeo operatie | Rodeo operation

Werken bij CAROLINE GUIETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAROLINE GUIETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAROLINE GUIETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAROLINE GUIETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • PLAATSER RAMEN/DEUREN & VERANDA'S (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: MOBELEC PRODUCTS

    Type: Vaste Job

    Het plaatsen van ramen, deuren en veranda's in aluminium en PVC op de werf.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van CAROLINE GUIETTE in sociale netwerken
Look for responds of CAROLINE GUIETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAROLINE GUIETTE. Laat een reactie achter voor CAROLINE GUIETTE. CAROLINE GUIETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAROLINE GUIETTE. Leave a respond for CAROLINE GUIETTE. CAROLINE GUIETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAROLINE GUIETTE op de google maps. Adres en contacten CAROLINE GUIETTE
Location of CAROLINE GUIETTE on the google maps. Address and contacts of CAROLINE GUIETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come CAROLINE GUIETTE CAROLINE GUIETTE: JACQUES DENYS | Deleu J | D. FURNEMONT | RUTH WIRTZ | CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO

Other related companies as CAROLINE GUIETTE: JACQUES DENYS | Deleu J | D. FURNEMONT | RUTH WIRTZ | CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO

CAROLINE GUIETTE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAROLINE GUIETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02036010742. Het bedrijf CAROLINE GUIETTE bevindt zich op het adres: BORGERWEERT 9; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in CAROLINE GUIETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAROLINE GUIETTE is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAROLINE GUIETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAROLINE GUIETTE, openstaande posities, locatie van CAROLINE GUIETTE op de kaart.

CAROLINE GUIETTE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAROLINE GUIETTE, company assigned to the tax number BE02036010742. The company CAROLINE GUIETTE is located at the address: BORGERWEERT 9; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in CAROLINE GUIETTE were not found.
The main activity of CAROLINE GUIETTE is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CAROLINE GUIETTE is not available. You also can look at reviews of CAROLINE GUIETTE, open positions, location of CAROLINE GUIETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAROLINE GUIETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAROLINE GUIETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAROLINE GUIETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAROLINE GUIETTE, employees, financial statistics.