CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO
Private companiesHealth Services • CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO

Contactgegevens CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Henri Maus 148; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 252 41 97 (+32-04 252 41 97) 04 252 41 97 (+32-04 252 41 97)

Fax (fax): 04 252 41 97 (+32-04 252 41 97) 04 252 41 97 (+32-04 252 41 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO
Products information CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO

BTW identificatienummer (tax): BE03824859619
Ondernemingsnummer: 6573364257
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 263,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Pianos - Tuning

Product categorie (product category): Pianos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO
(Get full report from official database of BE for CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO
Addition kinds of activities for CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO

109400. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
179599. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
20510201. Broodjes, zoet: behalve bevroren | Buns, sweet: except frozen
28330211. Efedrine en derivaten | Ephedrine and derivatives
28999925. Hittebehandeling zouten | Heat treating salts
35780104. Punt-van-verkoop apparaten | Point-of-sale devices
39490512. Target shooting equipment | Target shooting equipment
50489904. Optometrische apparatuur en benodigdheden | Optometric equipment and supplies
73359900. Commerciële fotografie, nec | Commercial photography, nec

Werken bij CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO. Looking for open vacancies in other companies

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • Machinist (m/v) (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Laakdal werkzaan in de grondwerken zijn we op zoek naar een ervaren machinist.

  • Bijlesgever Java (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

Zoek naar antwoorden van CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO in sociale netwerken
Look for responds of CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO. Laat een reactie achter voor CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO. CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO. Leave a respond for CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO. CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO op de google maps. Adres en contacten CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO
Location of CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO on the google maps. Address and contacts of CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO

Andere gerelateerde bedrijven als come CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO: WALOTEX NV | Vangindertael Hugues | VAN ACKER ELIE | GIOVANNI GIANNANDREA | Parmentier Friterie (le)

Other related companies as CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO: WALOTEX NV | Vangindertael Hugues | VAN ACKER ELIE | GIOVANNI GIANNANDREA | Parmentier Friterie (le)

CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03824859619. Het bedrijf CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO bevindt zich op het adres: Rue Henri Maus 148; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 263,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pianos. Lijst met producten zijn Pianos - Tuning.
De hoofdactiviteit van CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO, openstaande posities, locatie van CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO op de kaart.

CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO, company assigned to the tax number BE03824859619. The company CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO is located at the address: Rue Henri Maus 148; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 263,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pianos. List of products are Pianos - Tuning.
The main activity of CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO is not available. You also can look at reviews of CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO, open positions, location of CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CERCLE DE L'ORGUE ET DU PIANO, employees, financial statistics.