FLBOSMANS DRUKKERIJ NV

Contactgegevens FLBOSMANS DRUKKERIJ NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBOSMANS DRUKKERIJ NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBOSMANS DRUKKERIJ NV

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Koning Leopoldln. 38 3920 Lommel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-54-41-86 32-11-54-41-86

Fax (fax): 32-11-55-38-25 32-11-55-38-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBOSMANS DRUKKERIJ NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBOSMANS DRUKKERIJ NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBOSMANS DRUKKERIJ NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBOSMANS DRUKKERIJ NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBOSMANS DRUKKERIJ NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBOSMANS DRUKKERIJ NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBOSMANS DRUKKERIJ NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBOSMANS DRUKKERIJ NV
Products information FLBOSMANS DRUKKERIJ NV

BTW identificatienummer (tax): BE07890075683
Ondernemingsnummer: 9558624267
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 300,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLBOSMANS DRUKKERIJ NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBOSMANS DRUKKERIJ NV
(Get full report from official database of BE for FLBOSMANS DRUKKERIJ NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBOSMANS DRUKKERIJ NV
Addition kinds of activities for FLBOSMANS DRUKKERIJ NV

3569. Algemene industriële machines, | General industrial machinery,
369599. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
20230205. Gecondenseerde Karnemelk | Condensed buttermilk
26790202. Gerechten, geperste en gegoten pulp: uit aangekocht materiaal | Dishes, pressed and molded pulp: from purchased material
29520100. Dakmaterialen | Roofing materials
32920102. Doek, asbest | Cloth, asbestos
35969904. Industriële weegschalen | Industrial scales
39449910. Magische lantaarns (speelgoed) | Magic lanterns (toys)
50319906. Millwork | Millwork
51129907. Kantoorbenodigdheden, nec | Office supplies, nec

Werken bij FLBOSMANS DRUKKERIJ NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBOSMANS DRUKKERIJ NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBOSMANS DRUKKERIJ NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBOSMANS DRUKKERIJ NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

Zoek naar antwoorden van FLBOSMANS DRUKKERIJ NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBOSMANS DRUKKERIJ NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBOSMANS DRUKKERIJ NV. Laat een reactie achter voor FLBOSMANS DRUKKERIJ NV. FLBOSMANS DRUKKERIJ NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBOSMANS DRUKKERIJ NV. Leave a respond for FLBOSMANS DRUKKERIJ NV. FLBOSMANS DRUKKERIJ NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBOSMANS DRUKKERIJ NV op de google maps. Adres en contacten FLBOSMANS DRUKKERIJ NV
Location of FLBOSMANS DRUKKERIJ NV on the google maps. Address and contacts of FLBOSMANS DRUKKERIJ NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBOSMANS DRUKKERIJ NV FLBOSMANS DRUKKERIJ NV: Createlier | Vandendriessche Ph | Blesin,Dejehet & De Riemaecker | BARITEC | IVO VERJANS

Other related companies as FLBOSMANS DRUKKERIJ NV: Createlier | Vandendriessche Ph | Blesin,Dejehet & De Riemaecker | BARITEC | IVO VERJANS

FLBOSMANS DRUKKERIJ NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBOSMANS DRUKKERIJ NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07890075683. Het bedrijf FLBOSMANS DRUKKERIJ NV bevindt zich op het adres: Koning Leopoldln. 38 3920 Lommel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 300,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Printing. Producten gemaakt in FLBOSMANS DRUKKERIJ NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBOSMANS DRUKKERIJ NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBOSMANS DRUKKERIJ NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBOSMANS DRUKKERIJ NV, openstaande posities, locatie van FLBOSMANS DRUKKERIJ NV op de kaart.

FLBOSMANS DRUKKERIJ NV is a company, that was registered 2002 in Lommel region, Belgium. Full name of company is FLBOSMANS DRUKKERIJ NV, company assigned to the tax number BE07890075683. The company FLBOSMANS DRUKKERIJ NV is located at the address: Koning Leopoldln. 38 3920 Lommel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 300,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Printing. Products created in FLBOSMANS DRUKKERIJ NV were not found.
The main activity of FLBOSMANS DRUKKERIJ NV is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBOSMANS DRUKKERIJ NV is not available. You also can look at reviews of FLBOSMANS DRUKKERIJ NV, open positions, location of FLBOSMANS DRUKKERIJ NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBOSMANS DRUKKERIJ NV, Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBOSMANS DRUKKERIJ NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBOSMANS DRUKKERIJ NV, Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBOSMANS DRUKKERIJ NV, employees, financial statistics.