Vandendriessche Ph

Contactgegevens Vandendriessche Ph: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandendriessche Ph: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandendriessche Ph

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpstraat 13; 9310; Aalst (Meldert), België

Telefoon (phone): 052 35 16 29 (+32-052 35 16 29) 052 35 16 29 (+32-052 35 16 29)

Fax (fax): 052 35 16 29 (+32-052 35 16 29) 052 35 16 29 (+32-052 35 16 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandendriessche Ph: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandendriessche Ph"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandendriessche Ph"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandendriessche Ph, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandendriessche Ph. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandendriessche Ph, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandendriessche Ph. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandendriessche Ph
Products information Vandendriessche Ph

BTW identificatienummer (tax): BE05616455078
Ondernemingsnummer: 5907318115
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Vandendriessche Ph zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Land surveyors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandendriessche Ph
(Get full report from official database of BE for Vandendriessche Ph)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandendriessche Ph
Addition kinds of activities for Vandendriessche Ph

34710209. Tumbling (schoonmaken en polijsten) van machine onderdelen | Tumbling (cleaning and polishing) of machine parts
35940100. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
35990100. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
50820202. Logging apparatuur en benodigdheden | Logging equipment and supplies
83229902. Vluchtelingendienst | Refugee service

Werken bij Vandendriessche Ph: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandendriessche Ph: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandendriessche Ph. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandendriessche Ph. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • Aankoper logistiek (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Webbekom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

  • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Vandendriessche Ph in sociale netwerken
Look for responds of Vandendriessche Ph in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandendriessche Ph. Laat een reactie achter voor Vandendriessche Ph. Vandendriessche Ph bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandendriessche Ph. Leave a respond for Vandendriessche Ph. Vandendriessche Ph on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandendriessche Ph op de google maps. Adres en contacten Vandendriessche Ph
Location of Vandendriessche Ph on the google maps. Address and contacts of Vandendriessche Ph

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandendriessche Ph Vandendriessche Ph: BOELIES | Kindts P | GARAGE HELBAR | BAKKERIJ VANPARIJS | GUIDO PEETERS

Other related companies as Vandendriessche Ph: BOELIES | Kindts P | GARAGE HELBAR | BAKKERIJ VANPARIJS | GUIDO PEETERS

Vandendriessche Ph is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandendriessche Ph, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05616455078. Het bedrijf Vandendriessche Ph bevindt zich op het adres: Dorpstraat 13; 9310; Aalst (Meldert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 602,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Land surveyors. Producten gemaakt in Vandendriessche Ph zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandendriessche Ph is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandendriessche Ph is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandendriessche Ph, openstaande posities, locatie van Vandendriessche Ph op de kaart.

Vandendriessche Ph is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandendriessche Ph, company assigned to the tax number BE05616455078. The company Vandendriessche Ph is located at the address: Dorpstraat 13; 9310; Aalst (Meldert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 602,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Land surveyors. Products created in Vandendriessche Ph were not found.
The main activity of Vandendriessche Ph is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandendriessche Ph is not available. You also can look at reviews of Vandendriessche Ph, open positions, location of Vandendriessche Ph on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandendriessche Ph, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandendriessche Ph, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandendriessche Ph, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandendriessche Ph, employees, financial statistics.