BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

Contactgegevens BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FRAMERIES 4; 7033; MONS, België

Telefoon (phone): 65351726 (+32-65351726) 65351726 (+32-65351726)

Fax (fax): +32 (53) 331-82-10 +32 (53) 331-82-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE
Products information BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE07495117187
Ondernemingsnummer: 4964691162
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE
(Get full report from official database of BE for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE
Addition kinds of activities for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

109900. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
17999932. Lassen op het terrein | Welding on site
20630202. Melasse, van suikerbietjes | Molasses, from sugar beets
23110303. Politieurs uniformen: gemaakt van aangekochte materialen | Policemen's uniforms: made from purchased materials
51130307. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
59991102. Dierenvoeding | Pet food
73891002. Correcte tijds service | Correct time service
73891800. Ontwerpdiensten | Design services

Werken bij BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Schilder (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herk-De-Stad zijn we op zoek naar een schilder met ervaring  Onze klant werkt voornamelijk bij bedrijven, kantoren, winkels enzoverder, maar hebben ook een aantal particuliere klanten Werven over heel België 

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE in sociale netwerken
Look for responds of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Laat een reactie achter voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Leave a respond for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE op de google maps. Adres en contacten BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE
Location of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE on the google maps. Address and contacts of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: Unicef-Winkel Gent | ABB | ILWA - PEETERS-VAN LEEUW | CLARYSSE M & F | VERSCHUEREN E

Other related companies as BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: Unicef-Winkel Gent | ABB | ILWA - PEETERS-VAN LEEUW | CLARYSSE M & F | VERSCHUEREN E

BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07495117187. Het bedrijf BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE bevindt zich op het adres: RUE DE FRAMERIES 4; 7033; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
De hoofdactiviteit van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, openstaande posities, locatie van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE op de kaart.

BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, company assigned to the tax number BE07495117187. The company BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is located at the address: RUE DE FRAMERIES 4; 7033; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
The main activity of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is not available. You also can look at reviews of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, open positions, location of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, employees, financial statistics.