Unicef-Winkel Gent

Contactgegevens Unicef-Winkel Gent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Unicef-Winkel Gent: address, phone, fax, email, website, opening hours

Unicef-Winkel Gent

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burgstraat 33; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 233 80 17 (+32-09 233 80 17) 09 233 80 17 (+32-09 233 80 17)

Fax (fax): 09 233 80 17 (+32-09 233 80 17) 09 233 80 17 (+32-09 233 80 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Unicef-Winkel Gent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Unicef-Winkel Gent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Unicef-Winkel Gent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Unicef-Winkel Gent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Unicef-Winkel Gent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Unicef-Winkel Gent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Unicef-Winkel Gent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Unicef-Winkel Gent
Products information Unicef-Winkel Gent

BTW identificatienummer (tax): BE05529663085
Ondernemingsnummer: 4735076904
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Greeting cards & picture postcards

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Unicef-Winkel Gent
(Get full report from official database of BE for Unicef-Winkel Gent)

Aanvulling soorten activiteiten voor Unicef-Winkel Gent
Addition kinds of activities for Unicef-Winkel Gent

091301. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
25140500. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
38610200. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
50840504. kookplaten | Hobs
57319909. Televisietoestellen | Television sets

Werken bij Unicef-Winkel Gent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Unicef-Winkel Gent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Unicef-Winkel Gent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Unicef-Winkel Gent. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountant te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / accountant. Als dossierbeheerder ben jij het hart van de praktische ondersteuning van onze ondernemende klanten. Je draagt binnen een team van andere specialisten (accountant, fiscalist, estate planner, .) de verantwoordelijkheid voor een aantal administratieve en boekhoudkundige dossiers. Zo sta je in voor de verwerking van aankoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen alsook voor de maand- en jaarafsluiting van je dossiers. Na een inwerkperiode zal je je klanten ook met het nodige advies ondersteunen. Je verwerkt dus niet enkel cijfers, je zoekt ook continu mee naar verbeteringen en optimalisaties en brengt ze vervolgens in de praktijk.

  • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

  • Hulpwerkman elektriciteit (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, residentieel elektricien, is Itzu op zoek naar een hulpwerkman. Taken; kappen, boren, slijpen, etc. Mogelijkheid tot opleiding binnen de firma

  • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pollare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (POLLARE)

    Regio: POLLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van Unicef-Winkel Gent in sociale netwerken
Look for responds of Unicef-Winkel Gent in social networks

Lees alle opmerkingen voor Unicef-Winkel Gent. Laat een reactie achter voor Unicef-Winkel Gent. Unicef-Winkel Gent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Unicef-Winkel Gent. Leave a respond for Unicef-Winkel Gent. Unicef-Winkel Gent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Unicef-Winkel Gent op de google maps. Adres en contacten Unicef-Winkel Gent
Location of Unicef-Winkel Gent on the google maps. Address and contacts of Unicef-Winkel Gent

Andere gerelateerde bedrijven als come Unicef-Winkel Gent Unicef-Winkel Gent: Rolf Hilgers SPRL | Coldstar-Disor-Frisor | Griffo NV | BIJOUTERIE VANDENBUNDER | AU BIENVENU

Other related companies as Unicef-Winkel Gent: Rolf Hilgers SPRL | Coldstar-Disor-Frisor | Griffo NV | BIJOUTERIE VANDENBUNDER | AU BIENVENU

Unicef-Winkel Gent is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Unicef-Winkel Gent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05529663085. Het bedrijf Unicef-Winkel Gent bevindt zich op het adres: Burgstraat 33; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Lijst met producten zijn Greeting cards & picture postcards.
De hoofdactiviteit van Unicef-Winkel Gent is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Unicef-Winkel Gent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Unicef-Winkel Gent, openstaande posities, locatie van Unicef-Winkel Gent op de kaart.

Unicef-Winkel Gent is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Unicef-Winkel Gent, company assigned to the tax number BE05529663085. The company Unicef-Winkel Gent is located at the address: Burgstraat 33; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. List of products are Greeting cards & picture postcards.
The main activity of Unicef-Winkel Gent is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Unicef-Winkel Gent is not available. You also can look at reviews of Unicef-Winkel Gent, open positions, location of Unicef-Winkel Gent on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Unicef-Winkel Gent, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Unicef-Winkel Gent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Unicef-Winkel Gent, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Unicef-Winkel Gent, employees, financial statistics.