GARAGE DE MEYER

Contactgegevens GARAGE DE MEYER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DE MEYER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DE MEYER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIKSEBAAN 130; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36515931 (+32-36515931) 36515931 (+32-36515931)

Fax (fax): +32 (64) 198-77-53 +32 (64) 198-77-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DE MEYER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DE MEYER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DE MEYER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DE MEYER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DE MEYER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DE MEYER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DE MEYER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DE MEYER
Products information GARAGE DE MEYER

BTW identificatienummer (tax): BE09488586425
Ondernemingsnummer: 1414459228
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in GARAGE DE MEYER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DE MEYER
(Get full report from official database of BE for GARAGE DE MEYER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DE MEYER
Addition kinds of activities for GARAGE DE MEYER

28360304. vaccins | Vaccines
28699915. enzymen | Enzymes
33150305. Gelast staalstaal | Welded steel wire fabric
33310206. Ingots en ingots bars (primair), koper | Ingots and ingot bars (primary), copper
35550201. Platen, metaal: graveurs ' | Plates, metal: engravers'
64110302. Verzekeringsmakelaars, nec | Insurance brokers, nec
91110200. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local

Werken bij GARAGE DE MEYER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DE MEYER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DE MEYER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DE MEYER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Operator M/V Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sint-Amands zoeken wij een Productie Operator met volgende taken: - Picken en mengen van grondstoffen om tot het juiste recept te komen - Afboeken van de grondstoffen in functie van correct recept en voorraadbeheer - Bewaken van kwaliteit tijdens productie - Afwijkingen aan machine bijsturen (snelheid, temperatuur…) - Onderhoud en reiniging van machine - Je helpt bij eenvoudige storingen - Je rapporteert aan de Productie Verantwoordelijke

  • KASSAMEDEWERKER ZEEBRUGGE - GEEN ZONDAGSWERK (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe supermarkt in regio Zeebrugge, zoeken wij een vrolijke kassasmedewerker. Takenpakket - Je zorgt voor een vriendelijk onthaal van onze klanten. - Je staat in voor het beheer van de kassa.

  • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTEN voor verschillende functies en periodes (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten voor allerlei functies, zowel administratieve als technische functies. Bedrijfsprofiel: Voor verschillende van onze klanten zijn we op zoek naar studenten.

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • Kelner student , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Studentenjob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

  • Bezorgen in studentenjob/bijbaan te Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: - Je sorteert en laadt 's ochtends vroeg alle (witgoed) bestellingen voor jouw route in de camionette. - Je ondersteunt en assisteert de vaste chauffeur in het verkeer. - Je zorgt ervoor dat al het witgoed volgens onze belofte wordt geplaatst én geïnstalleerd. - Je neemt de oude apparaten van klanten mee terug, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken. - Je verwerkt de retouren bij terugkomst op een depot en zorgt ervoor dat je collega de volgende dag met een schone, volgetankte auto kan beginnen. Hoe je dat aanpakt - Je snapt als geen ander dat 'alles voor een glimlach' begint bij jou en je levert alle producten daarom met een glimlach. - Je gebruikt je spierballen om de witgoedapparaten samen met de chauffeur op de juiste plek te krijgen. - Je let op de details en zorgt ervoor dat je alle apparaten goed installeert. Daarnaast laat je het huis van jouw klanten spic en span achter. - Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op. Team - Het team bestaat uit 1 Depot Baas, 2 Teamleiders en een team van Bezorghelden en Bijrijders.

  • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DE MEYER in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DE MEYER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DE MEYER. Laat een reactie achter voor GARAGE DE MEYER. GARAGE DE MEYER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DE MEYER. Leave a respond for GARAGE DE MEYER. GARAGE DE MEYER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DE MEYER op de google maps. Adres en contacten GARAGE DE MEYER
Location of GARAGE DE MEYER on the google maps. Address and contacts of GARAGE DE MEYER

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DE MEYER GARAGE DE MEYER: S.B. LOGISTIC NV | ROLF ROBERT | Jean Louis David SA | DIEUX | Colpaert Medische Producten BVBA

Other related companies as GARAGE DE MEYER: S.B. LOGISTIC NV | ROLF ROBERT | Jean Louis David SA | DIEUX | Colpaert Medische Producten BVBA

GARAGE DE MEYER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DE MEYER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09488586425. Het bedrijf GARAGE DE MEYER bevindt zich op het adres: MIKSEBAAN 130; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE DE MEYER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE DE MEYER is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DE MEYER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DE MEYER, openstaande posities, locatie van GARAGE DE MEYER op de kaart.

GARAGE DE MEYER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DE MEYER, company assigned to the tax number BE09488586425. The company GARAGE DE MEYER is located at the address: MIKSEBAAN 130; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen. Products created in GARAGE DE MEYER were not found.
The main activity of GARAGE DE MEYER is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DE MEYER is not available. You also can look at reviews of GARAGE DE MEYER, open positions, location of GARAGE DE MEYER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DE MEYER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DE MEYER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DE MEYER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DE MEYER, employees, financial statistics.