S.B. LOGISTIC NV

Contactgegevens S.B. LOGISTIC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.B. LOGISTIC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.B. LOGISTIC NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meersbloem-Melden 32 9700 Oudenaarde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-55-30-54-20 32-55-30-54-20

Fax (fax): 32-55-30-54-19 32-55-30-54-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.B. LOGISTIC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.B. LOGISTIC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.B. LOGISTIC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.B. LOGISTIC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.B. LOGISTIC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.B. LOGISTIC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.B. LOGISTIC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.B. LOGISTIC NV
Products information S.B. LOGISTIC NV

BTW identificatienummer (tax): BE02834716796
Ondernemingsnummer: 9576751708
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in S.B. LOGISTIC NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rationalisation, mergers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.B. LOGISTIC NV
(Get full report from official database of BE for S.B. LOGISTIC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.B. LOGISTIC NV
Addition kinds of activities for S.B. LOGISTIC NV

3315. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
721904. Handwassers | Hand laundries
23350102. Bruidsjurken en jurken | Wedding gowns and dresses
23920101. Bootkussens | Boat cushions
38250202. Analysatoren voor het testen van elektrische eigenschappen, nec | Analyzers for testing electrical characteristics, nec
79290103. Country muziek groepen of artiesten | Country music groups or artists
80699904. Kraamkliniek | Maternity hospital

Werken bij S.B. LOGISTIC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.B. LOGISTIC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.B. LOGISTIC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.B. LOGISTIC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • Dakdekker hellende daken (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn we opzoek naar een dakwerker hellende daken. Je kan al enige ervaring voorleggen als dakdekker..

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • MONTEUR HOUTBOUW (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: TERRYN TIMBER PRODUCTS - SPANBO-KORLAM

    Type: Vaste Job

    Als monteur houtbouw maak je deel uit van een dynamisch montage team. en rol waarin je het verschil kan maken. Na een doorgedreven opleiding sta je samen met je collega's in voor de montage van de gelamelleerde houten spanten of CLT panelen. Je rapporteert aan de ploegverantwoordelijke. De werven zijn eerder van korte duur en kunnen zich over heel vlaanderen bevinden. Occasioneel uitslapen in de nabije omgeving van een werk schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van S.B. LOGISTIC NV in sociale netwerken
Look for responds of S.B. LOGISTIC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.B. LOGISTIC NV. Laat een reactie achter voor S.B. LOGISTIC NV. S.B. LOGISTIC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.B. LOGISTIC NV. Leave a respond for S.B. LOGISTIC NV. S.B. LOGISTIC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.B. LOGISTIC NV op de google maps. Adres en contacten S.B. LOGISTIC NV
Location of S.B. LOGISTIC NV on the google maps. Address and contacts of S.B. LOGISTIC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come S.B. LOGISTIC NV S.B. LOGISTIC NV: FLBELGIAN SHELL SA | V.C. DAVO TER BORCHT | RESTAURANT ASIA | PIET NEYT | Isomo NV

Other related companies as S.B. LOGISTIC NV: FLBELGIAN SHELL SA | V.C. DAVO TER BORCHT | RESTAURANT ASIA | PIET NEYT | Isomo NV

S.B. LOGISTIC NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.B. LOGISTIC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02834716796. Het bedrijf S.B. LOGISTIC NV bevindt zich op het adres: Meersbloem-Melden 32 9700 Oudenaarde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rationalisation, mergers. Producten gemaakt in S.B. LOGISTIC NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.B. LOGISTIC NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.B. LOGISTIC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.B. LOGISTIC NV, openstaande posities, locatie van S.B. LOGISTIC NV op de kaart.

S.B. LOGISTIC NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.B. LOGISTIC NV, company assigned to the tax number BE02834716796. The company S.B. LOGISTIC NV is located at the address: Meersbloem-Melden 32 9700 Oudenaarde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 499,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rationalisation, mergers. Products created in S.B. LOGISTIC NV were not found.
The main activity of S.B. LOGISTIC NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of S.B. LOGISTIC NV is not available. You also can look at reviews of S.B. LOGISTIC NV, open positions, location of S.B. LOGISTIC NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.B. LOGISTIC NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.B. LOGISTIC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.B. LOGISTIC NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.B. LOGISTIC NV, employees, financial statistics.