FLI.N.S. SERVICES SA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLI.N.S. SERVICES SA
Private companiesAgricultural Services • FLI.N.S. SERVICES SA

Contactgegevens FLI.N.S. SERVICES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLI.N.S. SERVICES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLI.N.S. SERVICES SA

Regio (region): Louvain-La-Neuve, België

Adres (address): Avenue Aténa 1 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-11-29-51 32-25-11-29-51

Fax (fax): 32-10-48-08-05 32-10-48-08-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLI.N.S. SERVICES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLI.N.S. SERVICES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLI.N.S. SERVICES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLI.N.S. SERVICES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLI.N.S. SERVICES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLI.N.S. SERVICES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLI.N.S. SERVICES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLI.N.S. SERVICES SA
Products information FLI.N.S. SERVICES SA

BTW identificatienummer (tax): BE05359100341
Ondernemingsnummer: 4453552246
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLI.N.S. SERVICES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laptops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLI.N.S. SERVICES SA
(Get full report from official database of BE for FLI.N.S. SERVICES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLI.N.S. SERVICES SA
Addition kinds of activities for FLI.N.S. SERVICES SA

17420204. Zonne-reflecterende isolatie film | Solar reflecting insulation film
23429902. Korset accessoires: klemmen, verblijven, enz. | Corset accessories: clasps, stays, etc.
51940102. sigaren | Cigars
55510102. Binnenboord buitenboten | Inboard outdrive boats
83220502. Familie locatie service | Family location service

Werken bij FLI.N.S. SERVICES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLI.N.S. SERVICES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLI.N.S. SERVICES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLI.N.S. SERVICES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • Losse arbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend metaalverwerkingsbedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een losse arbeider. Dit om metalen platen en dergelijke, die op de band liggen, af te halen.

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • Chauffeur CE Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dagelijks lever je en haal je machines op bij klanten met een dieplader. Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel.

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

  • Franchisenemer Bagel Corner (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bagel Corner, opgestart in Frankrijk in 2015 gaat richting 60 restaurants tegen eind 2018. Ook België zal eraan geloven: Brussel opende in mei, Luik en Luxemburg staan op til en we zoeken ook de eerste openingen in Vlaanderen dit jaar. Interesse in dit betaalbare fast food en op en top hippe concept? Schrijf je dan snel in. Reken hiervoor een eigen kapitaalinbreng van 60K. Extra tip: Het eerste centrum opent mogelijkheden om ook als opleidings- en animatiecentrum te functioneren voor Vlaamse en Nederlandse franchisenemers.

Zoek naar antwoorden van FLI.N.S. SERVICES SA in sociale netwerken
Look for responds of FLI.N.S. SERVICES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLI.N.S. SERVICES SA. Laat een reactie achter voor FLI.N.S. SERVICES SA. FLI.N.S. SERVICES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLI.N.S. SERVICES SA. Leave a respond for FLI.N.S. SERVICES SA. FLI.N.S. SERVICES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLI.N.S. SERVICES SA op de google maps. Adres en contacten FLI.N.S. SERVICES SA
Location of FLI.N.S. SERVICES SA on the google maps. Address and contacts of FLI.N.S. SERVICES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLI.N.S. SERVICES SA FLI.N.S. SERVICES SA: TRAITEUR VINS'AMOUR | DIDIER GOMBEER | C.P.C. | BOUWWERKEN J.M.D. | LUCIEN DEMARS

Other related companies as FLI.N.S. SERVICES SA: TRAITEUR VINS'AMOUR | DIDIER GOMBEER | C.P.C. | BOUWWERKEN J.M.D. | LUCIEN DEMARS

FLI.N.S. SERVICES SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Louvain-La-Neuve, België. De volledige naam van het bedrijf is FLI.N.S. SERVICES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05359100341. Het bedrijf FLI.N.S. SERVICES SA bevindt zich op het adres: Avenue Aténa 1 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Laptops. Producten gemaakt in FLI.N.S. SERVICES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLI.N.S. SERVICES SA is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLI.N.S. SERVICES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLI.N.S. SERVICES SA, openstaande posities, locatie van FLI.N.S. SERVICES SA op de kaart.

FLI.N.S. SERVICES SA is a company, that was registered 2005 in Louvain-La-Neuve region, Belgium. Full name of company is FLI.N.S. SERVICES SA, company assigned to the tax number BE05359100341. The company FLI.N.S. SERVICES SA is located at the address: Avenue Aténa 1 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Laptops. Products created in FLI.N.S. SERVICES SA were not found.
The main activity of FLI.N.S. SERVICES SA is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLI.N.S. SERVICES SA is not available. You also can look at reviews of FLI.N.S. SERVICES SA, open positions, location of FLI.N.S. SERVICES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLI.N.S. SERVICES SA, Louvain-La-Neuve: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLI.N.S. SERVICES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLI.N.S. SERVICES SA, Louvain-La-Neuve: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLI.N.S. SERVICES SA, employees, financial statistics.