VAN DEN KERCKHOVE EDDY

Contactgegevens VAN DEN KERCKHOVE EDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN KERCKHOVE EDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN KERCKHOVE EDDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELLESTRAAT 79 A; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 475271369 (+32-475271369) 475271369 (+32-475271369)

Fax (fax): +32 (61) 286-94-92 +32 (61) 286-94-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN KERCKHOVE EDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN KERCKHOVE EDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN KERCKHOVE EDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN KERCKHOVE EDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN KERCKHOVE EDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN KERCKHOVE EDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN KERCKHOVE EDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN KERCKHOVE EDDY
Products information VAN DEN KERCKHOVE EDDY

BTW identificatienummer (tax): BE09091979980
Ondernemingsnummer: 5513458251
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VAN DEN KERCKHOVE EDDY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN KERCKHOVE EDDY
(Get full report from official database of BE for VAN DEN KERCKHOVE EDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN KERCKHOVE EDDY
Addition kinds of activities for VAN DEN KERCKHOVE EDDY

22210602. Draperies en draperie stoffen, synthetische vezels en zijden | Draperies and drapery fabrics, manmade fiber and silk
23110200. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
34529901. Bouten, metaal | Bolts, metal
35319903. Automobile wrecker lifts | Automobile wrecker hoists
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
35599910. Electron buizen maken machines | Electron tube making machinery
35770504. Lezers, sorteerders, of inscribers, magnetische inkt | Readers, sorters, or inscribers, magnetic ink
36340119. Urnen, elektrisch: huishouden | Urns, electric: household
39140111. Bakken, zilver | Trays, silver

Werken bij VAN DEN KERCKHOVE EDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN KERCKHOVE EDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN KERCKHOVE EDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN KERCKHOVE EDDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • Quality Engineer (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

Zoek naar antwoorden van VAN DEN KERCKHOVE EDDY in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN KERCKHOVE EDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN KERCKHOVE EDDY. Laat een reactie achter voor VAN DEN KERCKHOVE EDDY. VAN DEN KERCKHOVE EDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN KERCKHOVE EDDY. Leave a respond for VAN DEN KERCKHOVE EDDY. VAN DEN KERCKHOVE EDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN KERCKHOVE EDDY op de google maps. Adres en contacten VAN DEN KERCKHOVE EDDY
Location of VAN DEN KERCKHOVE EDDY on the google maps. Address and contacts of VAN DEN KERCKHOVE EDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN KERCKHOVE EDDY VAN DEN KERCKHOVE EDDY: YVONNA SOBRY | HUIS LEVEN EN GEZONDHEID | Hirsch Carine | JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT | Taelman R

Other related companies as VAN DEN KERCKHOVE EDDY: YVONNA SOBRY | HUIS LEVEN EN GEZONDHEID | Hirsch Carine | JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT | Taelman R

VAN DEN KERCKHOVE EDDY is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN KERCKHOVE EDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09091979980. Het bedrijf VAN DEN KERCKHOVE EDDY bevindt zich op het adres: ELLESTRAAT 79 A; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schilders. Producten gemaakt in VAN DEN KERCKHOVE EDDY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DEN KERCKHOVE EDDY is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN KERCKHOVE EDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN KERCKHOVE EDDY, openstaande posities, locatie van VAN DEN KERCKHOVE EDDY op de kaart.

VAN DEN KERCKHOVE EDDY is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN KERCKHOVE EDDY, company assigned to the tax number BE09091979980. The company VAN DEN KERCKHOVE EDDY is located at the address: ELLESTRAAT 79 A; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schilders. Products created in VAN DEN KERCKHOVE EDDY were not found.
The main activity of VAN DEN KERCKHOVE EDDY is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN KERCKHOVE EDDY is not available. You also can look at reviews of VAN DEN KERCKHOVE EDDY, open positions, location of VAN DEN KERCKHOVE EDDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN KERCKHOVE EDDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN KERCKHOVE EDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN KERCKHOVE EDDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN KERCKHOVE EDDY, employees, financial statistics.