JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT

Contactgegevens JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE LA R?SISTANCE 17; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25201557 (+32-25201557) 25201557 (+32-25201557)

Fax (fax): +32 (12) 661-73-19 +32 (12) 661-73-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT
Products information JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT

BTW identificatienummer (tax): BE04967987060
Ondernemingsnummer: 6576110839
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT

599399. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec
22530202. Jassen, breien | Jackets, knit
28799900. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
36430102. Bel lichtcontactdozen, radio | Dial light sockets, radio
50840510. Metaalbewerkingsmachines | Metalworking machinery

Werken bij JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • Opvoed(st)er A1 en A2 (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DE WITTE MOL

    Type: Werfreserve

    De opvoed(st)er in de leefgroep staat in voor de realisatie van: nodige assistentie verlenen bij het wonen en leven van de zorggebruiker, een evenwichtige daginvulling verzorgen, duidelijke en eerlijke informatieoverdracht, een vlotte veilige en goed georganiseerde dagelijkse werking.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT. JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT. Leave a respond for JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT. JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT
Location of JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT: NAERT-DEGRANDE | Heggerick M-De Pestel | REISBOEKHANDEL NOMADE | Edauw G | EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

Other related companies as JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT: NAERT-DEGRANDE | Heggerick M-De Pestel | REISBOEKHANDEL NOMADE | Edauw G | EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04967987060. Het bedrijf JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT bevindt zich op het adres: PLACE DE LA R?SISTANCE 17; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT op de kaart.

JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT, company assigned to the tax number BE04967987060. The company JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT is located at the address: PLACE DE LA R?SISTANCE 17; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT, open positions, location of JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE DE SMEDT/J.P. DE SMEDT, employees, financial statistics.