ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN

Contactgegevens ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwpoortsesteenweg 248; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 18 30 (+32-059 70 18 30) 059 70 18 30 (+32-059 70 18 30)

Fax (fax): +32 (16) 475-97-44 +32 (16) 475-97-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN
Products information ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN

BTW identificatienummer (tax): BE02555938720
Ondernemingsnummer: 4131103515
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 821,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Savings-banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN
(Get full report from official database of BE for ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN
Addition kinds of activities for ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN

34440000. Plaatwerk | Sheet metalwork
35790306. Stapelmachines (hand of kracht) | Stapling machines (hand or power)
36130302. Zekeringapparaten, voeding | Fuse devices, power
38290109. Oliedrukmeters, motorvoertuig | Oil pressure gauges, motor vehicle
56119907. Stropdassen | Tie shops

Werken bij ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inscannen van tekeningen en documenten Correct in- en uitstockeren van goederen Beheersen van diverse SAP-transacties

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO URSEL (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • Jobstudent Zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GRAAF VAN VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    U helpt de kelners in het restaurant bij de bediening van de klanten.

  • Jobstudent (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

  • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN in sociale netwerken
Look for responds of ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN. Laat een reactie achter voor ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN. ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN. Leave a respond for ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN. ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN op de google maps. Adres en contacten ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN
Location of ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN on the google maps. Address and contacts of ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN: D.J. FRANKY | Rofix NV | Joskin G | ANNIE DEFOOR | REGINE COORNAERT

Other related companies as ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN: D.J. FRANKY | Rofix NV | Joskin G | ANNIE DEFOOR | REGINE COORNAERT

ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02555938720. Het bedrijf ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN bevindt zich op het adres: Nieuwpoortsesteenweg 248; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 821,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Savings-banks. Producten gemaakt in ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN, openstaande posities, locatie van ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN op de kaart.

ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN, company assigned to the tax number BE02555938720. The company ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN is located at the address: Nieuwpoortsesteenweg 248; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 821,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Savings-banks. Products created in ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN were not found.
The main activity of ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN is not available. You also can look at reviews of ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN, open positions, location of ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANHYP/KANTOOR VERMEIRE & TOMMELEIN, employees, financial statistics.