Joskin G

Contactgegevens Joskin G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Joskin G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Joskin G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Haute 246; 3798; Fourons (Fouron-le-Comte), België

Telefoon (phone): 04 381 02 22 (+32-04 381 02 22) 04 381 02 22 (+32-04 381 02 22)

Fax (fax): +32 (63) 358-79-70 +32 (63) 358-79-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Joskin G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Joskin G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Joskin G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Joskin G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Joskin G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Joskin G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Joskin G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Joskin G
Products information Joskin G

BTW identificatienummer (tax): BE05714782714
Ondernemingsnummer: 9229034423
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Joskin G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Joskin G
(Get full report from official database of BE for Joskin G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Joskin G
Addition kinds of activities for Joskin G

22950201. Hars of plastic beklede stoffen | Resin or plastic coated fabrics
24910202. Spoorwegbruggen en schakelbanden, behandeld hout | Railroad cross bridges and switch ties, treated wood
33669903. Gietstukken (behalve die), nec, messing | Castings (except die), nec, brass
34460103. Brand ontsnapt, metaal | Fire escapes, metal
50649908. Naaimachines, huishoudelijk: elektrisch | Sewing machines, household: electric
63510102. Betrouwbaarheid of zekerheidsbinding | Fidelity or surety bonding

Werken bij Joskin G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Joskin G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Joskin G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Joskin G. Looking for open vacancies in other companies

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • interieurverzorgster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MARYS

    Type: Dienstenchequebaan

    poetsen, strijken bij particuliere klanten thuis met dienstencheques

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • Ervaren Brood- en banketbakker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: BVBA Bakkerij Buntinx-Withofs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een brood- en banketbakker. U werkt samen met de zaakvoerder om zowel brood als banket te bakken.

  • SUPERVISOR 2PL M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een supervisor. Het takenpakket bestaat uit: - Je neemt de leiding van een bepaalde productieafdeling ter harte - Je begeleidt een groep productiemedewerkers, lijnverantwoordelijken en activiteitenverantwoordelijken (+- 50) binnen een shift - Je ziet erop toe dat de productiedoelstellingen behaald worden met het oog op kwaliteit, veiligheid en hygiëne - Je werkt nauw samen met de andere supervisors en de productieleider

  • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van Joskin G in sociale netwerken
Look for responds of Joskin G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Joskin G. Laat een reactie achter voor Joskin G. Joskin G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Joskin G. Leave a respond for Joskin G. Joskin G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Joskin G op de google maps. Adres en contacten Joskin G
Location of Joskin G on the google maps. Address and contacts of Joskin G

Andere gerelateerde bedrijven als come Joskin G Joskin G: FLHOGANAS BELGIUM SA | Hubert | SPEGELAERE AUTOBEDRIJF | HUSTIN | Isabelle Prud'homme

Other related companies as Joskin G: FLHOGANAS BELGIUM SA | Hubert | SPEGELAERE AUTOBEDRIJF | HUSTIN | Isabelle Prud'homme

Joskin G is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Joskin G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05714782714. Het bedrijf Joskin G bevindt zich op het adres: Rue Haute 246; 3798; Fourons (Fouron-le-Comte). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Joskin G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Joskin G is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Joskin G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Joskin G, openstaande posities, locatie van Joskin G op de kaart.

Joskin G is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Joskin G, company assigned to the tax number BE05714782714. The company Joskin G is located at the address: Rue Haute 246; 3798; Fourons (Fouron-le-Comte). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Joskin G were not found.
The main activity of Joskin G is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Joskin G is not available. You also can look at reviews of Joskin G, open positions, location of Joskin G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Joskin G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Joskin G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Joskin G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Joskin G, employees, financial statistics.