SANITOBEL SPRL

Contactgegevens SANITOBEL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANITOBEL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANITOBEL SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Reine Astrid 20; 1310; La Hulpe, België

Telefoon (phone): 02 655 90 50; 02 655 90 20 (+32-02 655 90 50; 02 655 90 20) 02 655 90 50; 02 655 90 20 (+32-02 655 90 50; 02 655 90 20)

Fax (fax): 02 655 90 20; 02 655 90 55; 02 655 90 28 (+32-02 655 90 20; 02 655 90 55; 02 655 90 28) 02 655 90 20; 02 655 90 55; 02 655 90 28 (+32-02 655 90 20; 02 655 90 55; 02 655 90 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANITOBEL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANITOBEL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANITOBEL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANITOBEL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANITOBEL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANITOBEL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANITOBEL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANITOBEL SPRL
Products information SANITOBEL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09721771240
Ondernemingsnummer: 4364562988
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Mfg. & Whol.; Heating (Central) - Mfg. & Whol.; Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors; Kitchen installations; Water softeners; Contractors - Roofing; Swimming pools - Contractors & equipment

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANITOBEL SPRL
(Get full report from official database of BE for SANITOBEL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANITOBEL SPRL
Addition kinds of activities for SANITOBEL SPRL

20130201. Spek, kant en gesneden: van gekocht vlees | Bacon, side and sliced: from purchased meat
23250101. Dungarees: mannen, jongeren en jongens | Dungarees: men's, youths', and boys'
33540101. Bars, geëxtrudeerd, aluminium | Bars, extruded, aluminum
37240000. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
51599906. Mos | Moss
59990605. Mobiele telefoons en apparatuur | Mobile telephones and equipment

Werken bij SANITOBEL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANITOBEL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANITOBEL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANITOBEL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • Ploegbaas gevelrenovatie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Een nieuw team van ongeveer 5 personen zal door u begeleid worden. Je begeleidt jouw project van bij de opstart van de werf tot aan de oplevering en dit in nauwe samenwerking met de projectleider. Je organiseert en coördineert de werf en volgt de planning op. Je motiveert de arbeiders, je doet de dagelijkse bestellingen, je zet de werf uit en sluit de werf af. Je staat in voor het in stand houden van de algemene veiligheid op de werf. Je kunt plannen lezen en deze toepassen. Je maakt dagrapoorten met details van prestaties per persoon op de werf. Je coördineert en helpt mee bij het zandstralen, je kan precies werken met een pneumatische handklopboor, je doet aan betonherstel, werkt met systeembekisting op bestaande constructies, je zorgt voor nieuwe verdichtingen.

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van SANITOBEL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SANITOBEL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANITOBEL SPRL. Laat een reactie achter voor SANITOBEL SPRL. SANITOBEL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANITOBEL SPRL. Leave a respond for SANITOBEL SPRL. SANITOBEL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANITOBEL SPRL op de google maps. Adres en contacten SANITOBEL SPRL
Location of SANITOBEL SPRL on the google maps. Address and contacts of SANITOBEL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SANITOBEL SPRL SANITOBEL SPRL: Maes P | De Jonghe R | Mathieu N | FE. PLATRO-MEUSE | FRANS MUSIN

Other related companies as SANITOBEL SPRL: Maes P | De Jonghe R | Mathieu N | FE. PLATRO-MEUSE | FRANS MUSIN

SANITOBEL SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANITOBEL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09721771240. Het bedrijf SANITOBEL SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Reine Astrid 20; 1310; La Hulpe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Mfg. & Whol.; Heating (Central) - Mfg. & Whol.; Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors; Kitchen installations; Water softeners; Contractors - Roofing; Swimming pools - Contractors & equipment.
De hoofdactiviteit van SANITOBEL SPRL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANITOBEL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANITOBEL SPRL, openstaande posities, locatie van SANITOBEL SPRL op de kaart.

SANITOBEL SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANITOBEL SPRL, company assigned to the tax number BE09721771240. The company SANITOBEL SPRL is located at the address: Avenue Reine Astrid 20; 1310; La Hulpe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Mfg. & Whol.; Heating (Central) - Mfg. & Whol.; Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors; Kitchen installations; Water softeners; Contractors - Roofing; Swimming pools - Contractors & equipment.
The main activity of SANITOBEL SPRL is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SANITOBEL SPRL is not available. You also can look at reviews of SANITOBEL SPRL, open positions, location of SANITOBEL SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANITOBEL SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANITOBEL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANITOBEL SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANITOBEL SPRL, employees, financial statistics.