FRANS MUSIN

Contactgegevens FRANS MUSIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS MUSIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS MUSIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 554; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 23459443 (+32-23459443) 23459443 (+32-23459443)

Fax (fax): +32 (51) 525-12-88 +32 (51) 525-12-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS MUSIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS MUSIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS MUSIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS MUSIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS MUSIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS MUSIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS MUSIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS MUSIN
Products information FRANS MUSIN

BTW identificatienummer (tax): BE08624511718
Ondernemingsnummer: 5408538818
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 698,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Activit茅s: Menuiserie, Charpentes.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS MUSIN
(Get full report from official database of BE for FRANS MUSIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS MUSIN
Addition kinds of activities for FRANS MUSIN

506403. Airconditioning apparaten | Air conditioning appliances
25420205. Fixtures, winkel: behalve hout | Fixtures, store: except wood
30699912. Platens, behalve printers ': massief of bedekt rubber | Platens, except printers': solid or covered rubber
35360103. Hand liften | Hand hoists
38249901. Controles, revolutie en timing instrumenten | Controls, revolution and timing instruments
51990305. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
76990506. Industriële vrachtwagen reparatie | Industrial truck repair

Werken bij FRANS MUSIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS MUSIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS MUSIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS MUSIN. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Huishoudhulp te regio Kalken/Laarne/Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Student planner kerstvakantie 2018 (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om te werken als planner bij onze klant te Houthalen. Als logistiek planner sta je in voor de opvolging van de planning (personeelsplanning) Je bent een vlot persoon en houdt ervan om veel telefonische contacten te hebben. Je werkt in dagdienst van maandag tem donderdag van 6u-14u en op vrijdag 6u-13u30. Je bent beschikbaar gedurende de hele kerstvakantie en eventueel ook herstvakantie

  • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • POLYVALENT MEDEWERKER HORECA (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een polyvalent medewerker keukenhulp/hulp in de zaal.

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

Zoek naar antwoorden van FRANS MUSIN in sociale netwerken
Look for responds of FRANS MUSIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS MUSIN. Laat een reactie achter voor FRANS MUSIN. FRANS MUSIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS MUSIN. Leave a respond for FRANS MUSIN. FRANS MUSIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS MUSIN op de google maps. Adres en contacten FRANS MUSIN
Location of FRANS MUSIN on the google maps. Address and contacts of FRANS MUSIN

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS MUSIN FRANS MUSIN: BCD EXPRESS | TRANSPORT PAESEN JO | GEORGES JANTY | Euro-Wheels | Delta Nord nv SA

Other related companies as FRANS MUSIN: BCD EXPRESS | TRANSPORT PAESEN JO | GEORGES JANTY | Euro-Wheels | Delta Nord nv SA

FRANS MUSIN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS MUSIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08624511718. Het bedrijf FRANS MUSIN bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 554; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 698,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Menuiserie, Charpentes.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van FRANS MUSIN is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS MUSIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS MUSIN, openstaande posities, locatie van FRANS MUSIN op de kaart.

FRANS MUSIN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS MUSIN, company assigned to the tax number BE08624511718. The company FRANS MUSIN is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 554; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 698,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activit茅s: Menuiserie, Charpentes.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of FRANS MUSIN is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS MUSIN is not available. You also can look at reviews of FRANS MUSIN, open positions, location of FRANS MUSIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS MUSIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS MUSIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS MUSIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS MUSIN, employees, financial statistics.