FLT-SYSTEMS BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLT-SYSTEMS BELGIUM NV
Private companiesWater Transportation • FLT-SYSTEMS BELGIUM NV

Contactgegevens FLT-SYSTEMS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLT-SYSTEMS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLT-SYSTEMS BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weiveldln. 41, Internal Postal Box 34 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-16-81-68 32-27-16-81-68

Fax (fax): 32-27-16-81-69 32-27-16-81-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLT-SYSTEMS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLT-SYSTEMS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLT-SYSTEMS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLT-SYSTEMS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLT-SYSTEMS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLT-SYSTEMS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLT-SYSTEMS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLT-SYSTEMS BELGIUM NV
Products information FLT-SYSTEMS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE02917388916
Ondernemingsnummer: 5481323242
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLT-SYSTEMS BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Information systems - advice

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLT-SYSTEMS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLT-SYSTEMS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLT-SYSTEMS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLT-SYSTEMS BELGIUM NV

101100. Ijzer ertsen | Iron ores
203401. Gedroogde en ontwaterde soepmixen | Dried and dehydrated soup mixes
239502. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
17710202. Stoep aannemer | Sidewalk contractor
20150705. Konijn, verwerkt: bevroren | Rabbit, processed: frozen
27590504. Kantoorartikelen: drukwerk, NSK | Stationery: printing, nsk
34460602. Messingwerk, sierwerk: structureel | Brasswork, ornamental: structural
35770500. Magnetische inkt en optische scanapparaten | Magnetic ink and optical scanning devices
38410411. Messen, chirurgisch | Knives, surgical

Werken bij FLT-SYSTEMS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLT-SYSTEMS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLT-SYSTEMS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLT-SYSTEMS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoud- en storingstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch en bloeiend outsourcingsbedrijf zijn wij opzoek naar een onderhouds- en storingstechnieker. Dit om het technische onderhoud in elektrische en mechanische werkplaatsen en fabrieken te verrichten.

  • wegenwerker (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert grondwerken uit. Het werk gebeurt buiten op de werven Je maakt deel uit van een ploeg waarvan de samenstelling varieert naargelang de werkzaamheden Je plaats elektrische kabels en telefoonkabels Je plaatst rioleringen Je voert wegenwerker uit langs autosnelwegen

  • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

  • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Student host/hostess (m/v) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

Zoek naar antwoorden van FLT-SYSTEMS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLT-SYSTEMS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLT-SYSTEMS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLT-SYSTEMS BELGIUM NV. FLT-SYSTEMS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLT-SYSTEMS BELGIUM NV. Leave a respond for FLT-SYSTEMS BELGIUM NV. FLT-SYSTEMS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLT-SYSTEMS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLT-SYSTEMS BELGIUM NV
Location of FLT-SYSTEMS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLT-SYSTEMS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLT-SYSTEMS BELGIUM NV FLT-SYSTEMS BELGIUM NV: CYRUS | ERSA SPORT | MONNOM MICHEL | STEPHAN SCHEPMANS | GARAGE WILLEMS

Other related companies as FLT-SYSTEMS BELGIUM NV: CYRUS | ERSA SPORT | MONNOM MICHEL | STEPHAN SCHEPMANS | GARAGE WILLEMS

FLT-SYSTEMS BELGIUM NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLT-SYSTEMS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02917388916. Het bedrijf FLT-SYSTEMS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Weiveldln. 41, Internal Postal Box 34 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Information systems - advice. Producten gemaakt in FLT-SYSTEMS BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLT-SYSTEMS BELGIUM NV is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLT-SYSTEMS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLT-SYSTEMS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLT-SYSTEMS BELGIUM NV op de kaart.

FLT-SYSTEMS BELGIUM NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLT-SYSTEMS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE02917388916. The company FLT-SYSTEMS BELGIUM NV is located at the address: Weiveldln. 41, Internal Postal Box 34 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Information systems - advice. Products created in FLT-SYSTEMS BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLT-SYSTEMS BELGIUM NV is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLT-SYSTEMS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLT-SYSTEMS BELGIUM NV, open positions, location of FLT-SYSTEMS BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLT-SYSTEMS BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLT-SYSTEMS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLT-SYSTEMS BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLT-SYSTEMS BELGIUM NV, employees, financial statistics.